Crouch til medisinsk test

Crouch har fått tillatelse til å reise til Portsmouth for å gjennomgå den medisinske testen. Snart løsning på Barry-sagaen? Cavalieri nærmer seg. Gala og Itandje ikke enige.

Peter Crouch' Liverpool-karriere nærmer seg slutten etter at Liverpool har gitt ham tillatelse til å gjennomføre den medisinske testen med Portsmouth, skriver Tony Barrett i Liverpool Echo.

Liverpool har akseptert et bud fra sydkyst-klubben som passet de rødes verdsetting av spilleren som har ett år igjen av kontrakten på Anfield. Portsmouth kommer til å betale £8M umiddelbart, men overgangssummen kan øke til £11M dersom diverse kriterier oppfylles i løpet av kontraktstiden Crouch har med Portsmouth. Så fort den medisinske testen er overstått, vil 27-åringen bli Portsmouths dyreste kjøp gjennom tidene.

Ifølge Barrett håper Rafa Benítez at spillersalget vil være starten på flere transaksjoner på overgangsmarkedet. Liverpools manager ønsker å sikre seg Gareth Barry relativt kjapt. Martin O'Neill står fast på at Aston Villa ikke vil akseptere noe mindre enn £18M for Barry, en pris Liverpool ikke er villig til å betale. O'Neill har imidlertid signalisert at han kan godta Steve Finnan som en del av overgangen, men kun hvis totalpakken for Barry når opp i deres verdsetting av spilleren.

Den brasilianske keeperen Diego Cavalieri har nå ankommet Merseyside, og Benítez er svært nær ved å sikre seg 25-åringen. Cavalieri kommer til å bli annenmålvakt på Anfield, og han fikk lov til å stå over Palmeiras' kamp mot Atletico Mineiro i helgen etter at Liverpool la £3M på bordet for spilleren.

Brasilianerens ankomst vil bety at Charles Itandje er på vei ut dørene på Anfield. En mulig £2M-overgang til Galatasaray ser ut til å være fastlåst fordi tyrkerne ikke ønsker å imøtekomme franskmannens kontraktsforlangende. De røde håper likevel at en avtale kan gjennomføres slik at de får igjen noen av pengene som har blitt brukt på Cavalieri.