Crouch vil bli mer nådeløs

Peter Crouch mener at han selv og de andre Liverpool-spissene må bli mer nådeløse foran mål, og ta bedre vare på sjansene. Anelka klar for Chelsea.

Peter Crouch sier til Liverpool Echo i dag at de røde må bli mer nådeløse foran mål. Anfield-klubben har vunnet bare tre av sine ni siste kamper, selv om de har dominert spillet og sjansestatistikken.

- Vi har hatt et par arbeidsuhell den siste tiden. Wigan-kampen var frustrerende. Nå må vi begynne å vinne fotballkamper igjen. Forhåpentligvis starter vi mot Middlesbrough i morgen, uttaler den lange spissen.

- Jeg tror ikke det er snakk om noen formsvikt. Ser vi tilbake til Wigan-kampen, var vi det beste laget og kontrollerte nesten hele kampen. Men Titus Bramble klarte å sikre dem uavgjort, noe som var frustrerende. Det handler mer om at vi må ta vare på sjansene våre enn dårlig form.

- Mot Luton tok vi ledelsen, og vi burde ha klart å holde på den 1-0 ledelsen lenger enn vi gjorde og kanskje gjort flere mål. Dette har vært problemet de siste ukene. Vi har klart å gjøre mange mål i kamper tidligere, og kan gjøre det igjen. Det er plenty med kamper hvor vi har hatt full kontroll, og klart å score mange mål. Vi er kapable til det, uten tvil. Noen ganger handler det rett og slett om uflaks. Hadde vi fått den andre scoringen i mange kamper, så ville resten ha gått av seg selv.

Crouch innrømmer imidlertid at spillerne kanskje mangler litt selvtillit for øyeblikket.

- Selvtillit har mye å si. Når du ikke vinner kamper, og spiller for mye uavgjort, kan det ha mye med selvtillit å gjøre. Så snart vi begynner å vinne igjen, tror jeg vi vil vinne mange kamper på rad. Vi har alltid avsluttet sesongen sterkt under denne manageren, så forhåpentligvis klarer vi å gjøre det nå også.

Crouch nekter også å gi opp håpet om ligatittelen når 18 kamper gjenstår.

- Vi har gitt oss selv en vanskelig oppgave, det er det ingen tvil om. Men vi gir ikke opp. Jeg vet det er en klisjé, men det handler om å ta en kamp om gangen. Vi må gå til hver enkelt kamp for å vinne og skape en god kamprekke, så får vi se hvor vi ender opp til slutt.

Crouch forventer imidlertid tøff motstand på Riverside i morgen, hvor Liverpool ikke har gjort mål på sine fem siste besøk.

- Jeg forventer en tøff kamp i Middlesbrough. De er et godt organisert lag, og har noen gode, unge spillere. Det blir en vanskelig kamp. Alle kamper i Premier Legue er tøffe, men vi er nok favoritter og folk forventer at vi skal vinne denne kampen. Det er det vi akter å gjøre også.

- Jonathan Woodgate er en veldig god midtstopper. Hadde han ikke slitt med så mange skader, tror jeg han hadde vært fast inventar på landslaget nå. Når han er i form, er han blant de beste forsvarsspillerne vi har i England, ja kanskje blant de beste i verden. Spiller han i morgen, vil han gjøre livet surt for oss.

Anelka klar for Chelsea
Lancashire Evening Post melder at den tidligere Liverpool-spissen Nicolas Anelka har skrevet under for Chelsea. London-klubben betaler Bolton £14M for den 28 år gamle franskmannen.