Dalla Valle A-landslagsaktuell

Finlands landslagssjef, Stuart Baxter, har fått øynene opp for Liverpools unge spiss, Lauri Dalla Valle. 17-åringen får nå bli med på A-landslagets treningsleir i Japan etter nyttår.

17 år gamle Lauri Dalla Valle ser ut til å ha en høy stjerne hos den finske landslagsledelsen. Nå ser det ut til at ungdomslandslagsspilleren stiger rekordraskt i gradene. Dalla Valle skal nemlig være med på det finske A-landslagets treningsleir i Japan i månedsskiftet januar/februar. Det melder det finske nettstedet Karjalainen.

Landslagssjef Stuart Baxter besøkte Liverpools akademi i Kirkby i går, og førte der samtaler med rekrutteringssjef Malcolm Elias og Dalla Valles trenere.

- Denne Japan-turen blir en flott opplevelse for en ung spiller, kommenterer Elias.

Baxter har kalt inn de landslagsaktuelle spillerne som til daglig har tilhold i den finske serien til denne treningsleiren i Japan. Og han har altså samtidig funnet plass til en så ung herremann som Dalla Valle.

Treningsleiren finner sted i tidsrommet 28.januar til 5.februar. I løpet av turen skal Finland spille kamp mot et japansk klubblag.