Dalla Valle matchvinner

Liverpool ble nr.5 i juniorturneringen i Villarreal, etter at finske Lauri Dalla Valle scoret kampens eneste mål mot det mexikanske laget Tigris.

I en turnering hvor det har vært litt stang ut for elevene til Hugh McAuley, vant man 1-0 mot Tigris i kampen om hvem som skulle bli nr.5 og nr.6. Dette etter at man mistet seieren i siste sekund i de to foregående kampene mot Real Madrid og Ajax. En scoring fra Lauri Dalla Valle (bildet) i 1.omgang sikret endelig en seier.

- Det var en bra kamp av oss og det var fint å kunne avslutte med en seier, slo da også McAuley fast etterpå.

- Vi vet at vi skulle ha slått Real Madrid og Ajax i begge de to kampene hvor de scoret med kampens siste spark på ballen.  Jeg vet det er skuffende etterpå, men vi kan ta med oss det positive i måten vi spilte på mot disse lagene. Vi var mer enn på høyde med dem og spilte bedre fotball.

- Det var veldig varmt mot Tigris, men våre gutter arbeidet hardt og fortsatte å spille sin fotball. Nathan Eccleston og David Amoo hadde begge brukbare sjanser til å øke ledelsen og det ble en komfortabel seier for oss.

- Jeg spilte keeper Hakan Duyan for første gang fra start og han gjorde det meget bra. Han var sikker i sitt feltarbeid og hadde gode utspill.

- Turneringen har vært en utmerket erfaring for oss. Vi var under pari i vår første kamp mot det japanske laget, men holdt hodet oppe og viste hva vi kan i kampene mot Real Madrid, Ajax og Tigres.

Liverpool U18 v Tigris: Hakan Duyan, Jack Metcalf (Conor Coady 65), Shane O'Connor, Andre Wisdom (U16), Joe Kennedy, Astrit Ajdarevic, David Amoo, Michael Roberts, Lauri Dalla Valle (Marvin Pourie 30), Nathan Eccleston (James Ellison 65), Thomas Ince (Alex Kacaniklic 65).

Ligaen starter 23.august for U18 med hjemmekamp mot Crystal Palace. Fem spillere i troppen vil nå reise til Nederland for å være med i en turnering for Liverpool U16. Det er Adam Pepper, Deale Chamberlain, Jack Metcalf, Conor Coady og Andre Wisdom.