Dansk stortalent til Liverpool

Liverpool er kun en legesjekk unna å ha sikret seg Herfølges stjerneskudd Nikola Saric foran nesa på klubber som Tottenham og Barcelona.

Den danske tenåringen Nikola Saric mangler kun en legesjekk på å bli klar for Liverpool. Saric, som frem til nå har spilt for Herfølge, har vært jaktet av flere europeiske storklubber, og skal ha avslått kontraktstilbud både fra Barcelona og Tottenham. Engelske diskusjonsfora hevder at overgangssummen skal være i størrelsesordenen mellom £300.000 og £500.000.

I samtale med Dagbladet Køge fremhever Saric muligheten til å spille med store navn, og det faktum at han vil få tid til å modnes på reservelaget.

- Det er en enestående mulighet for meg. Jeg skal trene med de store navnene der borte, og får tid til å utvikle meg på reservelaget, og jeg er meget glad for utviklingen dette har tatt, for det har vært en meget hard sesong for meg.

- Jeg føler at tiden, og jeg, er moden for nye utfordringer, og vi har gått og ventet på den riktige klubben. Den kom nå, og da er det bare å komme seg av sted. Selvfølgelig vil jeg savne vennene og klubben, men jeg har store mål, og derfor kreves det at jeg tør å ta imot utfordringene når de kommer.

At Liverpool mente buisness med overgangen understrekes av at Rafael Benítez personlig tok seg av de avgjørende forhandlingene om spilleren.

- This is Rafa, sa han. Jeg trodde nesten det var løgn, heter det fra sportssjef Per Rud.

Saric er født 6. januar 1991, og er angrepsspiller.