David Martin tilbake mellom stengene

David Martin sto hele kampen for Leicester. Hobbs byttet inn. Hammill og Anderson spilte 90 minutter. Threlfall fremdeles skadet. Antwi ubenyttet. Lindfield ikke involvert.

David Martin var tilbake mellom stengene for Leicester for første gang siden 28.oktober i kveldens kamp mot Crewe på Walkers Stadium. "The Foxes'" førstekeeper Paul Henderson fikk en lyskestrekk mot Scunthorpe på lørdag, og måtte stå over. Det var da duket for en gjeninntreden for Martin. Ifølge rapportene vartet 22-åringen opp med et par gode redninger, og Midlands-laget kan takke ham for at lagene gikk til pause med 1-1. Leicester sikret seg en 2-1-seier etter scoring av Andy King i det 72.minutt, og befestet dermed stillingen som lederlag i League One. Martin har så langt spilt 14 kamper for Leicester denne sesongen, mens Jack Hobbs har fått 20 (15+5) opptredener.

Paul Anderson spilte hele kampen for Nottingham Forest i det målløse oppgjøret mot Doncaster på Keepmoat Stadium.

Adam Hammill var på banen samtlige minutter da Blackpool tapte 0-2 hjemme for Sheffield Wednesday.

Tranmere beseiret Scunthorpe 2-0 hjemme. Godwin Antwi var igjen ubenyttet reserve for merseysiderne.

Robbie Threlfall måtte opereres for et brudd i den ene foten i september. Backen er ennå ikke tilbake i aksjon for Hereford.

Craig Lindfield var verken på banen eller benken for Bournemouth mot Morecambe. Ifølge nettsiden til "The Cherries" var spissen blant 18 aktuelle spillere til kampen, som endte målløst på Fitness First Stadium.