David Silva linkes til Liverpool

Rafael Benitez skal nå vise interesse for å hente vingen David Silva fra sin gamle klubb Valencia. 22-åringen har imponert for Spania under Euro 2008.

Liverpool Daily Post skriver i dag at Rafael Benitez vurderer å legge inn et bud på Valencia-vingen David Silva. Den spanske klubben vil trolig forlange rundt £20M dersom de skal være villige til å gi slipp på 22-åringen.

Lokalavisen skriver at Liverpool-manageren er en stor beundrer av spilleren, og Silva er utvilsomt den type fleksibel spiller som Benitez liker. Han kan spille på begge vingene, og kan også operere i en rolle like bak en spydspiss.

Benitez skal ha latt seg imponere over Silvas gode spill for Spania under årets EM-sluttspill, og la spesielt merke til innlegget til Fernando Torres da Liverpool-spissen nettet mot Sverige. Silva ble, som de andre stjernene på Spania, hvilt i siste gruppespillkamp mot Hellas, men forventes å være tilbake i Spanias startoppstilling i søndagens kvartfinale mot Italia.

David Villa begynte sin karriere i Valencia samtidig med at Rafael Benitez forlot klubben til fordel for Liverpool i 2004. Han har siden vært lånt ut til SD Elbar i spansk 2.divisjon og senere Celta Vigo. I fjor sommer skrev han under på en ny sjuårskontrakt med Valencia.