Davies gleder seg til lørdag

Fulhams midtbanespiller Simon Davies ser frem til å spille foran The Kop på lørdag. Han mener gjestene kan dra til Anfield uten å føle noe press på seg. Titi Camara har blitt manager.

Fulhams midtbanespiller Simon Davies ser frem til å spille foran The Kop på lørdag.

- Det fine er at vi har vunnet et par kamper nå, og trenger ikke desperat å få med oss poeng. Anfield er et av de beste stedene du kan spille fotball. Stemningen er litt bedre enn andre steder, og vi reiser dit for å nyte det, sier han til London Informer.

- Flere lag har vært nær ved å få med seg poeng fra Anfield denne sesongen. Wigan var for eksempel utrolig nær, og vi skal gjøre vårt ytterste for å klare det de ikke klarte, legger han til.

Men det er først og fremst Fulhams hjemmeform som har resultert i en komfortabel tabellplassering så langt. På bortebane har de hvite og sorte fra Londons vestkant fortsatt til gode å ta tre poeng denne sesongen.

- Vi kan reise til Anfield uten å føle press, og vi er stinne av selvtillit, hevder Davies på tross av dette.

- Vi kommer sikkert til å ha en del lydhøre fans tilstede, men det blir vanskelig for dem å overdøve The Kop. De får kun et lite hjørne, og The Kop er stort. Det vil være 40 000 Liverpool-supportere der, men det blir en fin kamp som våre fans kan nyte.

Titi har blitt manager
Tidligere Liverpool-spiller Titi Camara har tatt over som manager for AS Kaloum i hjemlandet Guinea. En klubb som ble degradert fra toppdivisjonen i landet grunnet en disputt med fotballforbundet. Nå sikter den tidligere spissen, som gjorde 10 mål på 37 kamper for Liverpool etter at han ble kjøpt fra Marseille for £2.6M i 1999, mot et snarlig opprykk igjen.