Debut for Cavalieri

Diego Cavalieri vil debutere i en obligatorisk kamp når Liverpool møter Crewe i Carling Cup. Rafa varsler flere forandringer. Aurelio ute. Steve Holland håper at Crewe kan overraske.

Diego Cavalieri vil få sjansen mellom stengene mot Crewe. Pepe Reina vil få en velfortjent pause etter å ha vært Liverpools beste i sesonginnledningen.
- Normalt så vil Diego spille i Carling Cup. Han er en fantastisk proff som hele tiden lærer om engelsk fotball, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Det er en annerledes stil til hva han var vant med i Brasil. Jeg synes han viste i pre-season at han kan gjøre alt bra. Han er en god keeper, og han kan utfordre Pepe Reina.

Rafael Benítez kommer trolig til å gjøre mange forandringer på laget når "The Railwaymen" gjester Anfield.
- Det er en viktig turnering for oss, men det er også en mulighet for oss til å benytte noen andre spillere.

- Vi må være forsiktige. Vi ønsker å vinne kampen og gå til topps i turneringen. Mens vi kan benytte noen av våre unggutter, så må vi sørge for at vi tar ut det riktige laget så vi vinner kampen.

- Det er en god mulighet for ungguttene som blir valgt ut. Vi har fire eller fem av dem på trening med førstelaget hver dag. De vet hvordan vi arbeider, men å være involvert i en kamp gir dem mulighet til å vise hva de kan gjøre. De har spilt bra i pre-season og i noen kamper forrige sesong. Vi vet at de besitter kvaliteter til å få en fremtid her.

Crewe tapte 3-4 hjemme mot Southend i helgen, men Rafa forventer ikke at League One-klubben vil komme til Anfield for å forsvare seg.
- Jeg tror at de sannsynligvis kommer til å angripe mer enn Stoke på lørdag. Jeg tror at de kommer til å spille direkte mot spissene, gå for å vinne andreballene og satse på å lykkes med dødballene. De vil være godt organisert og håpe på å utnytte kontringer.

- Vi vet at det ikke vil bli en enkel kamp. I England er kamper mot lag fra lavere divisjoner alltid vanskelige. Forhåpentligivs kan vi spille bra og score det første målet. Da vil det bli lettere for oss.

Benítez har ingen nye skadeproblemer, bare Fabio Aurelio er ute med en leggskade.

Crewe håper å overraske
Crewe-manager Steve Holland håper på en overraskelse på Anfield i morgen.
- Vårt mål har ikke endret seg selv om vi møter Liverpool. Vi ønsker å komme så langt som mulig. Vi vet at det blir svært vanskelig å møte ethvert Liverpool-lag fordi de har fantastiske spillere, men vi skal reise dit å ha troen.

- Vi har mulighet til å sette oss selv i godt lys og skape oss et navn. Liverpool ønsker ikke å tape hjemme mot Crewe, og de ønsker å komme så langt som mulig, men vi ønsker å dra dit og vinne en fotballkamp.

- Det er ikke noe poeng å sette oss på bussen hvis vi ikke har tro på dette. Det er en stor mulighet for våre spillere til å stå for en overraskelse. Vi får se om vi klarer det.

- Vi kommer ikke til å se totalt annerledes ut sammenlignet med lørdag. Vi må imidlertid forsvare oss langt bedre. Det er vanskelig å forutse laget deres, men jeg har telt opp 18 landslagsspillere som ikke spilte på lørdag.

- Jeg er sikker på at alle ser frem til å spille mot Liverpool. Vi har ikke råd til å gjøre slike feil mot en sånn motstander. Jeg tror ikke vi er langt unna å være et brukbart lag. Angrepsspillet var bra på lørdag. Vi scoret tre mål, traff stolpen to ganger og keeperen gjorde en utrolig redning med bena på Byron Moores avslutning.

- Det er mye positivt å ta med seg fra kampen, men forsvarsspillet må forbedres.