Debut for Degen og Dossena

Liverpool Echo bekrefter at både Philipp Degen og Andrea Dossena vil debutere for Liverpool i lørdagens preseason-kamp mot Tranmere Rovers på Prenton Park.

Liverpools supportere vil lørdag få se sommerkjøpene Philipp Degen og Andrea Dossena i aksjon for Liverpool for første gang. Lokalavisen Liverpool Echo bekrefter at duoen vil få spilletid i sommerens første treningskamp, mot Tranmere Rovers på Prenton Park.

Echo skriver ellers at ingen av de nybakte spanske europamestrene har returnert til Melwood ennå, og kvartetten Torres, Alonso, Reina og Arbeloa er altså ikke aktuelle for sommerens første preseason-kamp.

Lokalavisen skriver videre at Rafael Benitez fortsatt ikke har bestemt seg for om han skal benytte Steven Gerrard i denne kampen. Kapteinen returnerte til treningsfeltet en uke etter de fleste av sine lagkamerater på grunn av at han spilte landskamper for England etter sesongslutt.

- Den første kampen er alltid litt annerledes, ettersom du ikke har alle dine spillere tilgjengelig. Noen spillere kan bli involvert for aller første gang. Jeg tenker da på Andrea Dossena og Philipp Degen, uttaler manageren til Echo.

- Tanken er å bruke de førstelagsspillerne jeg har tilgjengelig, i tillegg til noen unge spillere som har trent sammen med førstelagstroppen. De spanske spillerne er ikke tilgjengelige ennå, ettersom de gikk til topps i EM. De vil komme tilbake senere.

- Jeg må sjekke med Gerrard om han kan spille, og det samme gjelder for Voronin. Men de spillerne vi har kjøpt i sommer er tilgjengelige, og vil spille, bekrefter Benitez.

Duoen Philipp Degen og Andrea Dossena ble for øvrig presentert for pressen i en fotoseanse og pressekonferanse på Melwood i dag.