Degen avviser enighet

Philipp Degen avviser rapporter om at han er blitt enig med Liverpool om en overgang, og understreker at ingenting er avgjort vedrørende hans fremtid. McLeish mente hans lag var naivt.

Usikker fremtid for høyreback
Til tross for at en rekke medier tidligere i uken hevdet at Liverpool var blitt enig med sommerens Bosman-spiller Philipp Degen om en 3-årig avtale som ville bringe sveitseren til Anfield, sier spilleren til "Ruhr Nachrichten" at det ikke er avgjort hvor han skal spille til neste sesong.

- Det stemmer ikke, jeg har ikke signert noe, sier Degen på ryktene om hans fremtid.

- Det gjelder også Liverpool, det er definitivt ikke noe på gang.

- To eller tre klubber er interesserte i meg, og BVB (Borussia Dortmund) har også gitt meg et konkret tilbud.

- Ingen avgjørelse er imidlertid tatt.


Naive Birmingham
Birmingham er fortsatt under nedrykkstreken i Premier League, etter at Liverpool hentet inn 0-2 til 2-2 på St. Andrews i ettermiddag. Manager Alex McLeish mente hans spillere var naive som lot ledelsen gå fra seg.

- I andre omgang greide Liverpool å presse oss bakover en del, erkjente McLeish.

- Å få to scoringer var en drømmestart for oss, og jeg tenkte at "endelig kan vi få oss en seier".

- Jermaine Pennant gjorde et glimrende raid foran Liverpools første mål, men jeg vil kalle mine spillere for naive som kaster seg inn uten mål og mening.

- Fulham fikk et glimrende resultat og det er en kreditt til Premier League, at hvert lag kjemper slik for å overleve. Nå er det opp til oss å vise den samme spiriten.