Degen sto over med muskelskade

Degen var ikke aktuell mot Wisla Krakow grunnet muskelskade. Trolig tilbake mot Hertha. Rafa fornøyd med debuten til Dossena. Manageren synes laget gjorde en god kamp. Skryt til Voronin.

Philipp Degen sto over 1-1-kampen mot Wisla Krakow på grunn av en mindre muskelskade, men backen forventes å være klar til kampen mot Hertha Berlin i Tyskland på tirsdag.

Rafael Benítez sier seg ellers fornøyd med debuten til Andrea Dossena (bildet). Den tidligere Udinese-backen spilte 62 minutter. Manageren innrømmer at det var godt å se italieneren på banen.

- Dossena gjorde ok. Det var viktig for ham å spille sin første kamp. Han er en god spiller og en god proff, uttaler Rafa til Liverpoolfc.tv.

- Han har behov for å skjønne vårt system og hvordan vi spiller. Han vil bli bedre etter hvert som han spiller flere kamper.

Om selve kampen mener manageren at det var mye positivt å ta med seg videre.

- Jeg synes vi gjorde det veldig bra i første omgang. Vi hadde virkelig bra ballinnehav, forståelsen mellom spillerne var god og vi viste god angrepsmentalitet.

- Vi spilte mot et lag som var godt organisert. Det var et steg frem formmessig for oss.

- Vi hadde noen sjanser, men det hadde de også. Så uavgjort var trolig et rettferdig resultat.

Benítez benyttet anledningen til å rose Andriy Voronin som scoret Liverpools eneste mål etter seks minutter. Ukraineren har nettet to mål på tre treningskamper hittil.

- Han spilte virkelig bra. Han viste kvalitetene sine, og han er en god spiller.