Degen ute i tre uker

Liverpool Echo skriver at Degen vil være ute i tre uker etter ribbeinsbruddene han pådro seg mot Crewe på tirsdag. LFC er interessert i Aislan, men en overgang er avhengig av arbeidstillatelse.

Tony Barrett i Liverpool Echo opplyser at høyreback Philipp Degen blir satt på sidelinjen i tre uker etter at det har blitt bekreftet at sveitseren brakk to ribbein i ligacupen mot Crewe.

Degen kom gratis fra Borussia Dortmund i juli, men debuterte først i tirsdagens kamp. Den uheldige 25-åringen var akkurat tilbake etter flere ukers rehabilitering fra en lyskeoperasjon.

Aislan trenger arbeidstillatelse
Vi nevnte i går at Liverpool er linket til den brasilianske midtstopperen Aislan. Rafael Benítez vurderer å hente spilleren fra São Paulo, skriver Tony Barrett i Liverpool Echo. Manageren kommer imidlertid kun til å følge opp interessen dersom det er sikkert at 20-åringen kvalifiserer for arbeidstillatelse i England.

Liverpool så på muligheten til å hente Aislan til Anfield i sommer, men trakk seg ut da det ble klart at det ville være vanskelig å få arbeidstillatelse den gang.

São Paulo-spilleren er likevel i Mersysidernes søkelys, og spillerens agent, Paolino Oscar, forventer at Liverpool vil komme med et bud i januar. São Paulo håper å motta en klekkelig sum for midstopperen som har en utkjøpsklausul på £10,5M nedfelt i kontrakten. De røde ønsker imidlertid ikke å betale et slik beløp 20-åringen.