DIC kjøper ikke Liverpool

Dubai International Capital sier i en pressemelding i dag at de har ingen planer om å kjøpe Liverpool FC eller noen annen Premier League-klubb.

Dubai International Capital sier i en pressemelding i dag at de har ingen planer om å kjøpe Liverpool FC eller noen annen Premier League-klubb, for den saks skyld. Det melder Sky Sports.

DIC ønsket som kjent å kjøpe ut herrene Gillett og Hicks tidligere i år, men nå har interessen tydeligvis kjølnet. Det har i det siste gått rykter om at herskeren av Dubai, Sheikh Mohammed, nå heller vurderer å bruke noe av sin enorme personlige formue til å kjøpe LFC.

"Som en følge av feilaktige mediaspekulasjoner omkring Dubai International Capital (DIC) og Liverpool Football Club (LFC), ønsker DIC å bekrefte at vi ikke er involvert i noen forhandlinger om å kjøpe LFC og vi planlegger heller ikke noe nytt bud for LFC eller noen annen fotballklubb", lyder pressemedlingen.

"Ei heller er DIC eller noen annen fra Dubai klar over noe konsortium eller investeringsselskap som er involvert i noe bud. DIC har ikke gitt noe mandat til PCP om å agere for DIC på noe som helst vist. DIC ønsker LFC og deres fans en suksessfull fremtid", heter det videre.

En pressemelding som trolig er respons på helgens påstander i Sunday Mirror.