Dossena klar for debut

Liverpool Echo melder at Dossena har fått internasjonal klarering og kan dermed få sin debut mot Wisla i kveld. Echo bekrefter overgangssum for Carson. Voronin får forlate Liverpool.

Andrea Dossena har fått klarsignal til å debutere for Liverpool i kveldens pre-season-kamp mot Wisla Krakow i Fribourg. Den italienske venstrebacken har ventet på internasjonal klarering for å kunne spille sin første kamp etter £6M-overgangen fra Udinese tidligere i måneden. Først i går var spilletillatelsen på plass.

Rafael Benítez ønsker å gi Dossena den første smaken av førstelagsfotball, og sannsynligivs får italieneren spille fra start på Stade de Leonard.

Overgangssum for Carson
Liverpool Echo skriver, i likhet med West Bromwich Albion, at Scott Carsons overgangssum ligger på £3,25M, men kan øke til £3,75M. Carson er én av mange spillere som Benítez må ofre for å få inn penger til å hente Robbie Keane og Gareth Barry.

Voronin kan forlate Anfield
Voronin kan bli den neste til å forsvinne ut døren på Anfield. Flere tyske klubber skal for øvrig være interessert i ukraineren. Legger interesserte klubber den rette sum på bordet, vil 28-åringen få lov av Rafael Benítez til å forlate Liverpool.