Dossena klar til neste uke

Daglig leder Rick Parry bekrefter at man forventer at alle formalitetene angående overgangen til Andrea Dossena vil være ordnet i løpet av neste uke.

I sin spalte i LFC Magazine sier Rick Parry en takk for innsatsen til John Arne Riise, samtidig som han gjør det klart at Andrea Dossena vil bli offisielt bekreftet som en ny mann på venstrebacken til neste uke.

"Avskjeden for John Arne Riise til Roma var en av de avtaler hvor alle parter var tilfredse med å ta hverandre i hånden etterpå. John spilte over 350 kamper for Liverpool, men det var tid for både spiller og klubb til å se framover. Det var interesse fra engelske lag, men han ønsket en forandring og muligheten til å spille i Champions League.

Vi hadde en god samtale om hans tid her og han ønsket å takke fansen for den støtten han hadde fått opp gjennom årene. John var en utrolig entusiastisk forsvarer som alltid var en god proff. Han arbeidet hardt og ga oss aldri noen problemer.

Dette var det riktige tidspunket for en overgang og vi er nå klare til å bekrefte kjøpet av Andrea Dossena som hans erstatter. Avtalen bør kunne fullføres neste uke, etter at det siste papirarbeidet er unnagjort."