Dossena trygler om klubbskifte

Andrea Dossena vil spille Champions League, og håper Udinese selger ham til Liverpool. Blatters forslag om krav til antall hjemlige spillere kan havne i rettssalene.

Andrea Dossena virker å være svært ivrig etter å få Liverpool FC som sin neste arbeidsgiver. De røde forsøker å sikre seg Udinese-backen for £7M, og 26-åringen håper at Udinese vil la ham gjennomføre klubbskiftet.
- Liverpool er en berømt klubb. Det er godt å bli nevnt i den forbindelse, uttaler Dossena ifølge La Gazzetta Dello Sport.

- Jeg ønsker å spille i UEFA Champions League. Liverpool er et lag som har vunnet den og ofte nådd de siste rundene.

- De er ett av de berømte navnene i Europa - sammenlignbart med de største lagene i Italia. I England tror jeg Liverpool kan måle se med Manchester United. De kan konkurrere med dem.

EU-nei til Blatters forslag
Sepp Blatter ønsker å innføre en begrensing på antall utlendinger i startoppstillingene. FIFA-presidenten vil at hvert lag må starte kampene med minst seks hjemlige spillere. Hans forslag skal opp til avstemning på FIFAs kongress i Sydney på fredag, men det møter imidlertid sterk motstand i EU. EU meddelte i dag at forslaget er både ulovlig og diskriminerende. EU varslerl rettslige skritt mot de nasjonene som innfører Blatters 6+5-regel.