Downing alternativet om Riera blir for dyr

Liverpool skal ha blinket ut Middlesbroughs Stewart Downing som alternativ dersom Espanyol nekter å fire på sitt prisforlangende for Albert Riera. De røde ønsker en hurtig avgjørelse.

Liverpool kommer ikke til å la seg presse av Espanyol til å betale langt over markedsverdi for Albert Riera. Det skriver Liverpool Echo i dag. Den spanske klubben krever som kjent £16M for vingen, mens Liverpool ikke er villige til å betale mer enn ca £9M.

Dersom Espanyol nekter å senke sitt prisforlangende til rundt £9M vil Liverpool heller forsøke å sikre seg Stewart Downing fra Middlesbrough, skriver David Prentice i dagens Echo.

Den lange jakten på Gareth Barry har forårsaket interne stridigheter på Anfield, og de røde har ikke råd til å bli involvert i en ny lang transfersaga, heter det videre i artikkelen.

Prentice antyder at den engelske landslagsspilleren Downing vil være tilgjengelig for £12M, og vil også samsvare med kriteriet om at Rafael Benitez ønsker flere engelske spillere i troppen.

Sommerens transfervindu er åpent i 12 dager til, og Liverpool-manageren ønsker utvilsomt å gjøre unna handelsvirksomheten så raskt som mulig.