Drømmer om Anfield

Askeladdene Havant and Waterlooville håper å sikre kamp mot Liverpool i kveld, hvis man får banen spilleklar. Ny Bill Shankly ettersøkes!

Motstander i 4.runde
Lille Havant and Waterlooville møter i kveld lederlaget i League 1, Swansea, om retten til å spille mot Liverpool på Anfield i 4.runde i FA-Cupen.

Klubben som spiller i Conference South overrasket alle med å spille 1-1 borte mot formlaget Swansea i 3.runde. Med et rykte som et fysisk robust lag skal de nå prøve å fullføre jobben hjemme på West Leigh Park.

- For øyeblikket er det å spille på Anfield bare en drøm, men det er opp til oss å gjøre det til en realitet, sier manager Shaun Gale hos Havand and Waterlooville.

- Vi er på grensen til å skrive historie i FA-Cupen.

- Ryktet om at vi skal være et griselag er fullstendig fabrikkert. Jeg vil sende ut et lag for å kjempe, men vi har noen gutter som kan spille fotball også.

Flere kamper ble i går avlyst etter det kraftige regnværet som har herjet i England de siste dagene, og kveldens kamp i sør står også i fare. Man har lagt på en innleid presenning for å beskytte gressmatta i håp om at dommeren vil godkjenne forholdene.


Nytt Shankly-show
Liverpool-supporter Andrew Sherlock vil 24.april sette opp et show til ære for Bill Shankly, på Liverpool Olympia i nærheten av sentrum. Det skal dreie seg om to ganger 45 minutter, hvor 1.omgang skal være i sort/hvitt og den siste delen i farger.

Alliert med storskjermer og moderne teknikk vil man fortelle om livet til den karismatiske manageren, og gi et bilde av fotballen på 60- og 70-tallet.

Dette skal gjøres gjennom en person som skal spille Bill Shankly, men foreløpig leter man etter rett mann.

- Vi behøver en mann som ikke bare kan imitere Shankly, men også dele hans lidenskap for Liverpool, byen og menneskene der, sier Andrew Sherlock. - Det må bli helt riktig, slik at folk kan uttrykke "det er ham!".