Durán endelig tilbake

Francisco Durán er tilbake på fotballbanen etter omtrent 18 måneders sammenhengende skademareritt. Ablett er glad for å se 20-åringen skadefri. Ny seier for AFC Liverpool.

Francisco Durán kom fra Malaga i januar 2007, men har vært meget uheldig med å pådra seg to korsbåndsskader. 20-åringen har tilbrakt bortimot 18 måneder på sidelinjen. Han var imidlertid tilbake da reservelaget møtte Chelsea og Port Vale. I dag mot "The Valiants" markerte han seg med en målgivende pasning til Dani Pacheco. Gary Ablett uttrykker glede over å se midtbanespilleren tilbake på fotballbanen.
- Det er fantastisk å se Francisco tilbake i aksjon. Vi er virkelig glade på hans vegne, forteller Ablett til Liverpoolfc.

- Jeg tror ikke jeg har møtt noen så mentalt sterke som ham tatt i betraktning hva den stakkars gutten har gått igjennom i den lange perioden han har vært ute.

- Han har jobbet aldri så hardt for å komme tilbake. Han jobbet litt med oss på banen under pre-season, men vi begrenset mengden kontakt med ham på trening fordi vi ikke ønsket å ta noen sjanser.

- Han er en virkelig god spiller. Det er en bonus å ha ham tilbake hos oss.

Ny seier for AFC Liverpool
AFC Liverpool vant i helgen 6-3 mot AFC Blackpool. De røde leder nå North West Counties League First Division, tre poeng foran Cheadle Town.