Echo bekrefter skader

Liverpool Echo bekrefter at Fernando Torres og Fabio Aurelio begge fikk kjenning med sine skader under gårsdagens 1-0 seier mot Marseille. Ikke så alvorlig for venstrebacken.

Tony Barrett i Liverpool Echo bekrefter i dag at Fernando Torres og Fabio Aurelio begge fikk føling med skadene sine i går kveld. Torres meldte rett etter kampslutt i går at han kjente til hamstringskaden som holdt ham utenfor spill i seks kamper, og han blir undersøkt nøye på Melwood i dag.

Liverpools rekordkjøp har slitt med hamstringen sin de siste 12 månedene, og Rafa krysser nå fingrene for at Torres ikke må ha en ny pause fra fotballen for å lege skaden.

Rafa skal ha diskutert situasjonen til Torres med det spanske fotballforbundet, og manageren skal være bekymret etter at 24-åringen nok en gang kjenner til skaden han pådro seg i spill for Spania. Det er ennå uklart hvor alvorlig skaden er for Liverpools nummer 9.

Torres klarte å fullføre kampen mot Marseille, mens Fabio Aurelio måtte kaste inn håndkledet i pausen. Aurelio ble undersøkt i dag, og man har håp om at det ikke er alt for alvorlig for brassen.

- Jeg har et problem med leggen, og følte det i førsteomgang - så det var best jeg ble byttet ut. Jeg vil nå ha en undersøkelse for å se hvor alvorlig skaden er, sa venstrebacken til Liverpool Echo.