Echo tror Kewell er ferdig i Liverpool

Liverpool Echo mener alt peker i retning av at Harry Kewell forlater Liverpool til sommeren. Spekulasjoner rundt Alonso og Henry i spansk presse.

Tony Barrett i Liverpool Echo mener at Harry Kewells Liverpool-karriere snart er over. Australieren skal som kjent ha bedt Rafael Benitez om lov til å reise på treningsleir med et ungt australsk landslag i Singapore i neste uke, mens hans lagkamerater i Liverpool vil være opptatt med forberedelsene til den viktige ligakampen mot Manchester United neste helg.

Barrett mener at det vil være en klar indikasjon på at Kewell ikke figurerer i fremtidsplanene til Benitez dersom spanjolen innvilger australierens ønske. Kewell var som kjent ikke med Liverpools tropp til Milano denne uken, og har ikke spilt for førstelaget siden han kom inn fra innbytterbenken i FA-cupkampen mot Barnsley i februar.

Kewells kontrakt løper ut til sommeren, og ifølge Echo er det intet som tyder på at han vil bli tilbudt en ny avtale. Barrett skriver at alt peker i retning av at australieren vil forsvinne fra klubben i løpet av sommeren.

Spansk presse spekulerer rundt Alonso og Henry
Etter at Xabi Alonso ikke figurerte i Liverpools bortekamp mot Inter på grunn av fødsel, mens Thierry Henry tydelig mislikte å bli byttet ut i Barcelonas kamp i helgen, spekulerer spansk presse nå i at begge de to spillerne er på vei bort fra sine klubber. Diario Sport hevder at Barcelona vil by på Alonso, mens El Mundo Deportivo melder at både Chelsea og Liverpool følger situasjonen til Henry i den katalanske klubben. De to engelske klubbene kan visstnok også få konkurranse fra Fenerbahce om franskmannens signatur.