Echo tror Skrtel debuterer i kveld

Liverpool Echo tror at Martin Skrtel vil debutere for Liverpool mot Aston Villa i kveld. Han har vært kjørt sammen med Jamie Carragher på trening i det siste.

Martin Skrtel kan komme til å debutere i kveldens kamp mot Aston Villa. Rafael Benitez mener nemlig at slovaken allerede er klar for spill i Premier League. Det melder Liverpool Echo i dag.

- Vi må ta i betraktning at Jamie Carragher og Sami Hyypiä har spilt nesten hver eneste kamp. Martin er definitivt en mulighet for oss. Jeg er veldig godt fornøyd med ham, og den innsatsen han har lagt ned på trening etter at han kom til klubben, sier Benitez til lokalavisen.

- Vi har gjort en del ting han ikke var vant med, men han har lært veldig fort. Han snakker ikke mye engelsk, men han forstår engelsk bra, og jeg har forklart en del ting for ham, legger manageren til.

- På fredagens trening spilte han bra sammen med Carra. Villa-kampen er en vanskelig kamp, og de har noen gode spisser, men jeg tror Martin vil være klar.

Det som skal ha imponert Benitez mest er Skrtels fysiske og tøffe spillestil.

- Alt er egentlig positivt. Det eneste problemet har vært at Martin ikke har trent så mye i tiden før han kom til oss, ettersom den russiske ligaen sluttet en måned tidligere. Men han er veldig sterk, og om vi trenger ham, så kan han spille. Da vi hentet ham pratet vi om hvilke kvaliteter han hadde, og hans sterke fysikk er en av de sidene. Jeg tror han vil greie seg godt.

Liverpool har kun Daniel Agger på skadelisten foran kveldens kamp. Ellers har Rafa en fulltallig tropp å velge fra. Jose Reina vil igjen vokte buret, etter at Charles Itandje vikarierte mot Luton i FA-cupen, og Javier Mascherano kan også være tilbake i startoppstillingen etter å ha blitt hvilt i cupkampen.