El Nino stolt og lykkelig

Torres er stolt over å ha avsluttet gårsdagens landskamp som kaptein, samtidig som han er overlykkelig etter sin første scoring for Spania siden EM-finalen. Halsey dømmer Fulham-kampen.

Spania avsluttet gårsdagens privatlandskamp mot Chile med fem Liverpool-spillere på banen, og heldigvis for de røde ble ingen av dem skadet. Fernando Torres spilte en drøy halvtime, og brukte kun ni minutter på å finne veien til nettmaskene. Dermed kan det tyde på at El Nino er i ferd med å finne tilbake til godformen etter sitt skadeopphold. Scoringen i går kveld var den første for Spania siden seiersmålet i EM-finalen i sommer.

- Dette var min første scoring for Spania siden EM-finalen, og jeg er veldig lykkelig, uttalte Liverpool-spissen til spansk presse etter kampen.

Scoringen var hans 18. mål på 58 landskamper.

- I tillegg til scoringen fikk jeg også æren av å avslutte kampen som kaptein. Det er kun andre gang for Spania. Dette betyr at jeg har vært med lenge, selv om jeg fortsatt er ung.

Torres ble i sin tid den nest yngste spiller noen sinne til å være kaptein for Spania. Han var nemlig bare 21 år gammel da han ble den æren til del for første gang.

- Dette er gode tider for det spanske landslaget, ettersom vi spiller bra og vinner kamper. Vi får nyte det så lenge det varer. Jeg er stolt over å være en del av dette laget, sier Torres.

- Vi har avsluttet landskampåret på en veldig god måte, og er fornøyd med hva vi har oppnådd.

Halsey dømmer mot Fulham
Mark Halsey fra Bolton dømmer Liverpool vs Fulham på Anfield kommende lørdag. 47-åringen har dømt Premier League-fotball siden 1999, og på de 17 kampene han har dømt Liverpool opp gjennom årene har de røde tapt bare to ganger. Fulham har på sin side ikke vunnet de siste seks kampene som Halsey har dømt dem. Linjemenn på lørdag vil være Andy Garnett og Trevor Massey, mens Scott Mathieson er fjerdedommer.