El Zhar håper på mer spilletid

El Zhar har hatt en god sesong, og tror på en ny sjanse mot Crewe. Han trives best på høyrekanten, men har slitt med skade. Stolt av å spille for Marokko. Aurelio har tro på Cavalieri.

Nabil El Zhar har spilt både i Champions League-kvalifiseringen og Premier League denne sesongen. Den marokkanske landslagspilleren har slitt med en leggskade, men håper å bli klar til kveldens kamp mot Crewe. 22-åringen er ivrig etter å få flere sjanser på førstelaget, særlig når Merseyside-derbyet er mindre enn en uke unna.

- Carling Cup er en stor mulighet for spillere som ikke spiller så mye til å vise seg frem, spesielt for en ung gutt som meg, uttaler El Zhar til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har hatt et lite problem med leggen, men jeg bør være ok. Jeg håper å være med mot Crewe.

- Derbyet er den største kampen i sesongen. Alle ønsker å være involvert der. Hvis jeg spiller bra mot Crewe, så vil sjefen forhåpentligvis ta meg med i troppen. Vi må imidlertid konsentrere oss om denne kampen først.

- Det har vært en veldig god sesong for meg så langt. Manageren har gitt meg en sjanse. Jeg har forsøkt å gjøre de riktige tingene på banen. Jeg har fått selvtillit av å få sjansen på førstelaget, spesielt ettersom jeg slet med ankelproblemer under pre-season. Det betydde at jeg ikke kunne trene skikkelig.

- Det er spesielt å spille på Anfield. Det gir en utrolig følelse hver gang man går ut på banen. Hver kamp er viktig. Vi ønsker å vinne alt vi deltar i.

- Vi vet at dette er som en finale for Crewe, men det er det samme for oss også. Rare ting kan skje. Vi må være på vårt beste og bare gå ut der for å vinne kampen.

El Zhar har gode minner fra Carling Cup. Han scoret et flott mål i fjerde runde mot Cardiff forrige sesong.

- Det var en god kamp for meg. Jeg scoret et fint mål. Det er definitivt det beste målet jeg noen gang har scoret. Jeg ble virkelig glad. Å score er alltid hyggelig for enhver spiller, spesielt på Anfield.

- Det viktigste for oss er å beseire Crewe og komme til neste runde.

Anvendelige El Zhar har spilt 10 kamper og scoret ett mål siden overgangen fra St. Etienne i august 2006.
- Jeg pleide å spille som hengende spiss, men jeg har spilt både på høyre og venstre i Liverpool. Jeg tror jeg er best på høyre fordi jeg er høyrebeint, men jeg spiller hvor som helst i angrepsrekken.

- Jeg håper å spille flere kamper denne sesongen slik at jeg kan bevise hva jeg er god for. Når man spiller med spillere i verdensklasse som Steven Gerrard, kan man bare bli en bedre spiller.

El Zhar har også fått muligheten på det marokkanske landslaget. Han scoret i debuten mot Belgia i mars, og er nå regelmessig med i VM-kvalifiseringskampene.

- Det var en god følelse å score i min første kamp for Marokko. Det er alltid spesielt å score for landet sitt. I Marokko ser de alltid på Liverpool-kamper. Mine landslagskamerater spør meg alltid om to spillere - Gerrard og Torres.

- Det ville være fantastisk å spille i Sør-Afrika for landet mitt, men det er en lang vei dit.

Aurelio har tro på Cavalieri
Det ligger an til at Diego Cavalieri får debutere mot Crewe. Hans landsmann, Fabio Aurelio, tror den tidligere Palmeiras-spilleren ikke vil skuffe noen.

- Kanskje får vi se ham i Carling Cup. Manageren vil trolig hvile Pepe, uttaler Aurelio.

- Han vil da få sjansen til å vise hva han kan. Han har vist sine ferdigheter på trening, og han jobber hardt.

- Han har stor sjanse til å gjøre det bra her. Han er ennå ung. Jeg vet at det er en enorm forskjell når man kommer fra Sør-Amerika til engelsk fotball. Her må en keeper være klar til å håndtere enhver situasjon hele tiden. Han har jobbet bra med hver detalj, og han vil bli en god keeper for oss.

- Han forsøker å lære seg engelsk. Han blir bedre. Vi forsøker å hjelpe ham. Det er det samme med de andre nye spillerne som lærer språket, spillere som Dossena, N'Gog og Degen.