En gyllen mulighet for reservelaget

Liverpool har en gyllen mulighet til å øke sin ledelse i reservelagsserien i kveld, etter at Manchester City spilte uavgjort mot Blackburn i går. Mascherano glad for at Alonso er tilbake.

Gary Ablett håper at Liverpools reservelag skal klare å styrke sin posisjon øverst på tabellen når de er vertskap for Bolton i kveld. Manchester City, som var nummer to på tabellen før denne runden, spilte uavgjort 1-1 mot Blackburn i går, så en seier i kveld medfører at Liverpool får et forsprang på åtte poeng til nummer to.

- Vi befinner oss i en flott posisjon, men vi har fortsatt igjen kamper mot Manchester City og Blackburn, som også befinner seg i tetstriden. Klarer vi å fortsette som vi stemner, vil vi ha en god mulighet til å vinne serien, uttaler reservelagsmanageren til liverpoolfc.tv.

- Vi vet vi har noen gode, unge spillere, og vi ønsker å vinne ligaen. Bolton blir en vanskelig kamp for oss. De slo Sunderland i forrige uke, og stilte med et meget erfarent mannskap. Uansett hvilket lag de stiller med i kveld, så blir det en tøff test for oss, legger han til.

En som ikke er i startoppstillingen i kveld er midtstopper Ronald Huth. Han måtte slite reservebenken mot Manchester United for å gi plass til Daniel Agger, og må finne seg i samme skjebne i kveld. Paraguayaneren har hatt en meget stabil og god sesong for reservene, og Ablett synes det er tøft å sette ham ut av laget.

- Hele klubben er sentrert rundt førstelaget og hva det gjør. Vi er bare et støttelag for dem. Noen ganger får jeg beskjed av Rafa om at den og den spilleren må spille for reservelaget, og da må jeg ta vanskelige avgjørelser. Det er en del av jobben, og spillere vil bli frustrerte som en følge av det. Slik er fotballen. Spillerne må bare komme over slike skuffelser. Ronald har vært eksepsjonelt bra denne sesongen, og vi er veldig godt fornøyd med fremgangen han har gjort. Han er en ung spiller som vil få flere sjanser i løpet av sesongen. 

Javier glad for å ha Xabi tilbake
Javier Mascherano er glad for at midtbanemakker Xabi Alonso dokumenterte at han er tilbake i form igjen mot Bolton på søndag.

- Xabi spilte virkelig bra mot Bolton, og jeg liker å spille sammen med ham. Det kom ikke som noen overraskelse at han spilte bra, ettersom han er slik en god spiller. Han er en av de beste midtbanespillerne i verden, uttaler argentineren til Liverpool Echo i dag.

- Han har vært ute av laget en stund, men han har jobbet hardt på trening og spilte til og med for reservelaget i forrige uke. Når han fikk sjansen mot Bolton, så spilte han meget bra.

- Xabi er en god pasningsspiller, og han er også en veldig intelligent spiller. Det var flott å spille sammen med ham, men det er også flott å spille sammen med Lucas eller Gerrard. Vi har noen gode spillere på midtbanen nå, og det er bra for laget at vi alle gjør alt vi kan for å beholde vår plass, sier Mascherano foran møtet med West Ham i morgen.

Liverpool har faktisk ikke tapt en eneste ligakamp siden de tapte 1-0 for nettopp West Ham den 30.januar. Før morgendagens kamp er det verdt å merke seg at de røde bare har tapt en eneste hjemmekamp i ligaen i løpet av det siste kalenderåret, og at de aldri har tapt hjemme for West Ham i Premier League. I morgen går de for sin sjuende strake hjemmeseier over The Hammers.