En spiller for store anledninger

Benítez tror at Kuyt kan bli sentral på Goodison Park også denne gang. Rafa bekymrer seg ikke for dommer Mike Riley. Wayne Rooney avskriver Liverpool. Charlie Barnett med hattrick.

Dirk Kuyt scoret begge Liverpools mål på Goodison Park forrige sesong. Rafael Benítez tror at nederlenderen kan bli helt i motstanderens hule også i morgen. 28-åringen har ikke scoret i Premier League siden kampen mot Newcastle 24. november i fjor.
- Vi vet alltid at Kuyt kan score mål, uttaler Rafa til Liverpool Echo.

- Han viste da han spilte på Goodison forrige sesong at han kan håndtere presset som oppstår når man har store øyeblikk i store kamper. Jeg er sikker på at han kan klare det igjen.

- Han har for vane å score viktige mål til viktige tider. Hans statistikk i Champions League er veldig god. Det var kun for en måned siden at han scoret et sent mål som gjorde at vi beseiret Standard Liége.

- Målet var en belønning for den innsatsen han la ned den kvelden. Jeg er sikker på at dersom han fortsetter å jobbe så hardt som han gjør, så vil han bli belønnet igjen.

Rafa bekymrer seg ikke for Riley
Flere har reagert på at Mike Riley skal dømme morgendagens Merseyside-derby, særlig fordi lokaloppgjøret har gitt flest gule og røde kort enn noen andre kamper på balløya det siste tiåret. Rafael Benítez bruker ikke tiden til å bekymre seg om den sortkledde.
- Jeg liker ikke å snakke så mye om dommere. Men jeg har tro på at han har nok erfaring til å forstå denne kampen. Jeg tror han vil være ok.

Rooney avskriver Liverpool
Liverpool beseiret Manchester United 2-1 for to uker siden, men Manchester Uniteds spiss Wayne Rooney avskriver likevel Liverpool i kampen om ligatittelen.
- Jeg tror liverpool har forbedret laget sitt igjen. De har en veldig god tropp nå. Jeg tror det blir vanskelig for dem å utfordre de tre beste. De kan havne på tredje plass, noe som vil være en forbedring for dem. Jeg tror likevel det vil stå mellom oss, Chelsea og Arsenal.

Hattrick av Barnett
Charlie Barnett kom trolig et steg nærmere en plass i Tranmeres startellever. Den tidligere Liverpool-junioren nettet samtlige tre mål for Tranmeres reservelag i 3-0-seieren mot Rochdale nest beste i går. Det første målet kom på frispark etter 13 minutter. I det 69. minutt økte han til 2-0 på et langskudd. Den siste scoringen ble satt inn fra ellevemetersmerket etter at han selv hade blitt felt.