Enda en reservelagskamp kan bli utsatt

Liverpools reservelagskamp mot Wigan i morgen kan bli utsatt. Alex Miller mener Scott Carson har hatt godt av oppholdet i Aston Villa. Ranieri ønsker seg fortsatt Sissoko.

Liverpools reservelag har ikke spilt en seriekamp siden 10.desember, etter at den første kampen på nyåret, bortekampen mot Blackburn, ble utsatt på grunn av overvann på banen. Nå kan den ufrivillige pausen bli enda lenger. Og nok en gang er det regnet som truer med å stoppe en reservelagskamp.

Liverpoolfc.tv melder nemlig at det vil foretas en baneinspeksjon på Halliwell Jones Stadium i Warrington i morgen tidlig, for å avgjøre om hjemmekampen mot Wigan kan spilles som oppsatt i morgen kveld.

Miller mener låneoppholdet gjør godt for Carson
Scott Carson får ikke vokte buret for Aston Villa i kveld, ettersom han er utlånt fra Liverpool. Nå mener de rødes førstelagstrener at utlånet gjør underverker for Liverpools reservekeeper.

- Jeg synes Scott har spilt virkelig bra for Villa denne sesongen. Han er fortsatt en ung spiller, men han viser at han er i ferd med å bli mer moden. Han blir stadig bedre, selv om han fortsatt lærer. Jeg tror han har en stor fremtid foran seg.

Liverpool slet med å overliste reservekeeper Stuart Taylor da de møtte Villa på Villa Park i august. I kveld skal den tidligere Arsenal-målvakten igjen vokte Birmingham-klubbens mål.

- Jeg er sikker på at Scott lurte på om han ville klare å spille seg inn på laget etter Stuarts opptreden i seriepremieren på Villa Park, sier Miller.

Førstelagstreneren skryter ellers av Villa-manager Martin O'Neill.

- Jeg kjenner Martin fra Skottland. Han er en tenkende manager, og har også et godt støtteapparat rundt seg. De er komfortable med hverandre, og deler de samme tankene og ideene. Han gjorde det bra som manager i Leicester og Wycombe. Nå er han i en større klubb, som han har hevet fra å ligge midt på tabellen til å kjempe i toppen. Det vanskeligste gjenstår imidlertid, nemlig å forbli i tetsjiktet. Martin har sterke meninger og en sterk psyke, men er en hyggelig kar. Jeg har ikke jobbet sammen med ham, så jeg vet ikke hvor god han er taktisk, men hans lag pleier å være godt organiserte.

Ranieri håper fortsatt på Sissoko
Trass i rapporter om at Juventus sin interesse for Mohamed Sissoko har kjølnet, sier manager Claudio Ranieri at han ikke har gitt opp håpet om å sikre seg Liverpools midtbanespiller.

- Sissoko kan fortsatt ende opp hos oss. Han er en god spiller som kan passe inn i vårt spillemønster, sier den tidligere Chelsea-manageren til den italienske radiostasjonen Radio Anch'lo.