Endelig seier mot Steve Bruce?

Rafael Benítez har ikke vunnet i Premier League mot et lag ledet av Steve Bruce. Amr Zaki sliter med skade. Duo sent tilbake for Wigan. Gerrard vrakes av Capello?

Liverpool møter Wigan i Premier League på lørdag. Wigan-manager Steve Bruce har som manager ennå til gode å tape for Liverpool i Premier League. Han står med to seirer og fire uavgjort, men ble knust 7-0 på St. Andrews i sin tid som sjef for Birmingham.
- Jeg har en brukbar statistikk mot Liverpool i ligaen, men jeg fikk mitt livs største nederlag mot dem i FA-cupen, uttaler Steve Bruce til Wigan Today.

- Rafa Benítez har ennå ikke beseiret meg i en ligakamp, og det er en statistikk jeg fremdeles håper å inneha på lørdag kveld.

I 2004/05 var Bruce med å vinne 1-0 på Anfield og 2-0 på St. Andrews. Påfølgende sesong endte begge oppgjørene uavgjort. 2-2 og 1-1. Da vant imidlertid merseysidere 7-0 i FA-cupen på veien til cuptriumf i Cardiff. Forrige sesong besøkte Bruce Anfield ved to anledninger. I desember ble det 0-0 for "The Blues", før "The Latics" klarte 1-1 2. januar. Han forventer han en vanskeligere kamp denne gang.
- Jeg så dem mot PSV Eindhoven i Champions League. De spilte veldig godt den kvelden.

- Liverpool imponerte også veldig i andre omgang mot Manchester City, da de kom tilbake og vant 3-2 etter å ha ligget under 0-2.

- De har en en veldig brukbar stall. I Steven Gerrard og Fernando Torres har de to spillere i verdensklasse.

- Ethvert lag som har de to på laget er en styrke. Liverpool er veldig konkurransedyktige, kraftfulle og sterke. Vi får se om de kan klare å kjempe om ligatittelen. De er kanskje mer klare enn de noen gang har vært.

Zaki usikker
Amr Zaki, delt toppscorer i Premier League med fem mål, har en muskelskade i leggen. Han sto over for Egypt mot Djibouti i helgen, og Wigan må kanskje klare seg uten ham på Anfield. Wilson Palacios og Maynor Figueroa, begge Honduras, kommer trolig ikke tilbake fra landslagsoppdrag før på fredag. Luis Antonio Valencia (Ecuador) ble utvist mot Chile på søndag, og kan reise hjem.

Capello vraker Gerrard?
The Independent rapporterer at Fabio Capello vurder å sette Steven Gerrard på benken i VM-kvalifiseringskampen mot Hviterussland på onsdag. Midtbanespilleren spilte under pari i 5-1-seieren mot Kazakhstan. Capello skal ha blitt imponert over Frank Lampard opptreden. Gareth Barry skal ha landslagssjefens tillit selv om han ble byttet ut i pausen på lørdag