Enige om Alonso?

Ifølge Il Corriere Dello Sport er Juventus og Liverpool enige om en overgang for Xabi Alonso. Redusert omvisning på Anfield fra 16. til 22 .juni. AFC Liverpool skal spille i Prescot.

Xabi Alonso kommer til å bli Juventus-spiller. Juventus-direktør Jean Claude Blanc skal ha kommet til enighet med Liverpool om en overgang for den spanske midtbanespilleren, melder Il Corriere Dello Sport. "Den gamle dame" har vært i samtaler med de røde i over en måned, og partene skal nå ha blitt enige om en overgangssum for 26-åringen.

Det blir rapportert at Merseyside-klubben har akseptert et bud på 18 millioner euro (ca. £14,2M). Representanter for den italienske Serie A-klubben ventes til Liverpool i løpet av få timer for å sluttføre de siste detaljene. Sannsynligvis vil overgangen bli offentliggjort over helgen.

Redusert omvisning på Anfield
Ettersom garderobene på Anfield skal bygges om blir omvisningene på Anfield i tidrommet mandag 16. juni til søndag 22. juni forkortet. Det blir verken mulighet til å se garderobene eller skiltet "This is Anfield" på vei ut til banen, men man vil få se både The Kop og laglederbenkene. Som et resultat av det vil Liverpool FC ta mindre betalt for omvisningene disse dagene. I tillegg sliter LFC Museum med bookingsystemet. De ber alle som har meldt seg på omvisning fra nå frem til tidlig august om å ta kontakt enten via e-post til [email protected] eller på telefon 0151 260 6670 (husk prefix fra utlandet).

AFC Liverpool til Prescot
Den nystartede nonleague-klubben AFC Liverpool er i ferd med å signere en leiekontrakt på ti år med Prescot Cables for deres bane Valerie Park. Stadionet har en kapasitet på 3200, og de kan spille sin første ligakamp der 9. august, så fremt opptaket i Vodkat League Two blir godkjent, noe som kun er formaliteter unna.
- Vi bestemte oss for Prescot grunnet god kollektivtransport. Det går buss regelmessig og det er kun 19 minutter med tog fra Liverpool sentrum. Det er et godt sted å se fotball, med fansen nærme banen og med god lyd fra hovedtribunen. Årsmøte avholdes på lørdag. Da håper vi å bli tatt opp i ligaen og få godkjent banen. Begge deler henger sammen, uttaler Alun Parry, talsmann for AFC Liverpool.