Espanyol bekrefter interesse for Leto

Espanyols sportsdirektør Paco Herrera bekrefter at hans klubb er interessert i Sebastian Leto. O'Neill holder Carson på pinebenken. Cissé drømmer om en retur til Premier League.

Tidligere sjefsspeider i Liverpool, Paco Herrera, som nå er sportsdirektør i Espanyol, bekrefter at hans klubb er interessert i Sebastian Leto. Det har gått rykter om at Liverpool har et ønske om at den 26 år gamle Espanyol-vingen Albert Riera går motsatt vei. Her kan imidlertid nå de røde få konkurranse fra Tottenham, ifølge de siste rapportene i spansk presse.

- Vi er helt klart interessert i Sebastian Leto, men vi ønsker å gjøre en separat avtale når det gjelder Riera, siteres Herrera, og gjør det dermed klart at hans klubb ikke aksepterer noen form for spillerbytte.

Fiorentina ryktes også å være interessert i Riera.

O'Neill lar Carson vente i spenning
Aston Villa-manager Martin O'Neill vil ha avklart flere andre ting når det gjelder sin stall til neste sesong, før han tar stilling til om han skal benytte opsjonen han har på kjøp av Scott Carson fra Liverpool. Carson har som kjent vært utlånt til Villa hele sesongen.

Birmingham-avisen Express & Star hevder at O'Neill akter å kjøpe minst to keepere i sommer, etter at Carson returnerte til Liverpool samtidig som danske Thomas Sørensen ble frigitt. Den ene målvakten blir sannsynligvis amerikaneren Brad Guzan, som O'Neill ikke klarte å få arbeidstillatelse for i januar. En annen kandidat skal være Jens Lehmann.

- Jeg føler at vi må ha tre målvakter uansett, og spesielt om vi kvalifiserer oss for UEFA-cupen, siteres O'Neill.

- Mye må avklares når det gjelder keepersituasjonen. Scott er ikke vår spiller, men vi har førsterett på å kjøpe ham. Jeg har ikke diskutert noe med ham ennå. Liverpool har rett til å gjøre hva de vil med ham. Jeg er glad for at han kom til oss sist sesong. Ingen bestemmelse er tatt. Når vi bestemmer oss, vil Scott være den første som får vite det.

Cissé drømmer om en retur til Premier League
Tidligere Liverpool-angriper Djibril Cissé er interessert i å returnere til Premier League. Spissen har gjort 14 mål for Marseille i Ligue 1 denne sesongen, men har likevel klart å komme på kant med klubbens supportere.

- Jeg håper at fremtiden min er avgjort før EM starter, i tilfelle jeg skulle komme med i Frankrike-troppen. Jeg har vurdert å forlate Marseille. Mye avhenger av om vi klarer å kvalifisere oss for Champions League eller ikke. Men fansen har virkelig såret meg. Vil jeg være i stand til å glemme at de har buet på meg? Jeg vet ikke.

- I England skjer ikke slikt. Når jeg besøker Liverpool føles det som jeg fortsatt spiller for dem. Jeg kunne tenke meg å spille i Premier League igjen.