Få forandringer

Rafa sier at spillere i god form gjør det mindre aktuelt å bytte på laget. Lokalavis tror Agger, Babel, Mascherano og Aurelio er nærmest laget som har blitt benyttet de to siste ligakampene.

Liverpool har startet med det samme laget i de to siste ligakampene mot Stoke og Everton, og Rafael Benitez antyder at han vil fortsette å gjøre få forandringer på et lag som har kunnet vise til gode resultater.

- Vi har erfaring fra forrige sesong, innrømmer manageren overfor Liverpool Echo. Rafa fikk da mye kritikk for å ha hvilt nøkkelspillere under kamper tidlig i sesongen, samtidig som man avsluttet sterkt med et fast mannskap og en fast formasjon.

- Jeg kommer ikke til å gjøre mange forandringer. Hvis spillere er i form, da kan det være en god løsning å la dem fortsette å spille.

- Normalt prøver vi å sjekke hvordan spillerne er fysisk, mentalt og hvilken taktikk vi ønsker å bruke - for så å avgjøre om vi skal foreta få eller mange bytter av spillere. Nå som vi har fin flyt tror jeg imidlertid det blir lite med utskiftninger.

Javier Mascherano og Fabio Aurelio er klare igjen etter skader, i likhet med Yossi Benayoun, og Liverpool Echo tror de to førstnevnte samt Daniel Agger og superreserven Ryan Babel er mest aktuelle for å komme inn på den elleveren som begynte mot Stoke og Everton.

- Når noen spillere spiller bra, men er slitne, da sier du "ok kanskje skal vi fortsette med dem på laget", fortsetter Benitez. - Så spiller du dem, de er slitne og du må gjøre forandringer under kampen.

- Du vet aldri. Hvis du vinner, da kan du si at det var en fantastisk avgjørelse.

- Da vi analyserte situasjonen denne uka visste vi hadde vi hadde fire dager mellom kampen mot Everton og denne, og fire dager mellom denne og når vi møter Manchester City. Tre dager er ikke nok, fire dager er bedre.