Færre avganger til Liverpool?

Aftenposten hevder at Ryanair kommer til å redusere antall avganger fra Torp til Liverpool. Legende-bankett i Stavanger.

Aftenposten hevder i dag at Ryanair har bestemt seg for å redusere antall avganger på ruten Torp - Liverpool fra 4 til 3 ukentlige avganger fra høsten av. Dette er imidlertid ukjent for ledelsen ved Sandefjord Lufthavn, Torp.

Ryanair flyr i dag ruten Torp - Liverpool mandag, onsdag, fredag og søndag. Liverpool.no tok etter oppslaget i Aftenposten kontakt med administrasjonen ved Torp for å få rede på hvilken ukedag det er Ryanair ønsker å kutte ut, og når dette eventuelt trer i kraft.

- Vi kan verken bekrefte eller avkrefte at Ryanair skal redusere antall avganger til Liverpool. Vi har ikke fått noen opplysninger om dette, uttaler terminaleder Ellen Sandnes til oss.

- Det som er helt sikkert er at Ryanair kommer til å fly fire dager i uken helt frem til og med lørdag 25.oktober. Ruteendringer skjer kun i forbindelse med omlegging til vinterruter 26.oktober og sommerruter 26.april, legger hun til.

- Ryanairs rute til Liverpool er en av de rutene til og fra Torp som har best belegg, så vi håper virkelig ikke at dette tilbudet blir redusert, avslutter Sandnes.

Liverpool.no kontaktet også bookingavdelingen hos Ryanair, og der visste man heller ikke noe om at rutetilbudet til Liverpool skulle reduseres. Både hos bookingavdelingen og på Ryanairs nettside er det fortsatt mulig å bestille reise fra Torp til Liverpool på fire forskjellige ukedager også etter den 26.oktober. Dersom Aftenspostens opplysninger medfører riktighet, kan nok en del reisende som allerede har booket tur til John Lennon Airport på senhøsten eller til vinteren få seg en ubehagelig overraskelse. Aftenposten har for øvrig sine opplysninger direkte fra Ryanairs sjef for Nord-Europa, Wilhelm Hamilton.

Bankett i Stavanger
I forbindelse med at Liverpool Legends besøker Stavanger i sommer, blir det arrangert en bankett den 10.juli kl 21.00. Det er Liverbirds Stavanger, Vikinghordene, Stavanger Sportscafe, Beverly og Viking Fotball som inviterer til en magisk fotballaften på Hall Toll etter kampen på Viking Stadion.  Her har man sjansen til å møte gamle helter på nært hold, da Liverpool-legender som Ian Rush og Alan Kennedy vil være tilstede.  For billetter til banketten kan man henvende seg på mail til [email protected] eller [email protected] . Oppgi navn og antall billetter. Billettene koster kr 200,- og er i et sterkt begrenset antall - første mann til mølla-prinsippet! Det vil være 18 års aldersgrense på denne kvelden!

Fra programmet kan vi nevne at et Beatles-band kommer på scenen og drar kjente toner fra Liverpools andre mest kjente eksportvare. Fra scenen vil også Viking-treneren og et par av spillerne fortelle om forberedelsene til kampen og deres forhold til Liverpool.

George Septhon, speakeren på Anfield, introduserer Liverpool-legendene. Legendene stiller på scenen og serverer noen historier fra sin storhetstid. Historier fra europacuptriumfene og titalls med ligagull, samt fortellinger om managerlegendene Bill Shankly og Bob Paisley.