Fansen i harnisk

Liverpools supportere er i harnisk etter at klubbens eiere har dolket manageren i ryggen, og mange krever nå at amerikanerne selger seg ut og forsvinner fra klubben. Ny dato for reservelaget.

Liverpools supportere har reagert med vantro, sinne og forargelse på at Tom Hicks og Geroge Gillett har gått bak ryggen på Rafael Benitez, og tilbudt managerstillingen i klubben til Jürgen Klinsmann. Liverpool Daily Post melder at diverse internettforum er fulle med kommentarer fra sinte fans. Mange av disse ønsker nå amerikanerne dit "pepper'n gror", og krever at duoen selger seg ut av klubben.

Supporterne mener at eierne nå bidrar til å underminere manageren. Les Lawson, som er sekretær i Merseyside Branch av Liverpools offisielle supporterklubb har følgende kommentar til Daily Post:

- Den eneste måten eierne nå kan gjenvinne supporternes tillit på, er ved å tilby Rafa en ny femårskontrakt og gi ham pengene til å kjøpe Javier Mascherano.

Liverpool Daily Post siterer også en forbannet supporter på et Liverpool-forum:

- Eierne prøver tydeligvis å tvinge Rafa ut. De kom inn og lovet "gull og grønne skoger", men har ikke levert noe av det de har lovet.

Ny dato for reservelagskamp
Reservelagets bortekamp mot Blackburn Rovers i forrige uke ble som kjent utsatt på grunn av overvann på Morecambes Christie Park. Nå har klubbene blitt enige om en ny dato for kampen. Den vil nå bli spilt på samme bane mandag 7.april kl 20.00, og blir dermed årets siste reservelagskamp for de røde.