Fastlåst om Barry

Liverpool og Aston Villa ikke noe nærmere en overgang for Gareth Barry, men rykter om interesse fra Arsenal blir dempet. Nye nummer for Cavalieri og unggutter. Threlfall mot nytt utlån.

Arsenal er interessert i Barry
Lokalavisen Birmingham Mail skriver at det ikke er noen utvikling i sagen om Gareth Barry, angående en mulig overgang fra Aston Villa til Liverpool. Til avisen benekter samtidig manager Martin O'Neill rykter om at Arsenal skal ha gått hardt inn for å sikre seg kapteinen og vært i lange forhandlinger de siste dagene.

- Det stemmer ikke. Situasjonen er veldig klar. Jeg og Steve Walford kjenner Pat Rice (assisterende manager i Arsenal) og Pat ringte Steve for å høre hvor langt det var kommet med Liverpool og at det kunne være at de var interessert, men samtalen var ikke særlig lang. Det har definitivt ikke vært snakk om "lange forhandlinger".

- Da vi diskuterte situasjonen var svaret til Arsenal: "Det er greit" og "hold oss underrettet". - Det er nøyaktig hva som skjedde.

Ifølge Birmingham Mail har Villa bedt Liverpool om å øke sitt siste bud på £15M til £17M hvor Steve Finnan er inkludert og verdsatt til £1M av Aston Villa. Liverpool skal imidlertid verdsette Finnan til £2M.


Mange trøyenummer
Daniel Pacheco 52, Nikola Saric 61 og Diego Cavalieri 64 er bare noen av de nye trøyenummerne som Liverpools hjemmeside nå lagt inn på sin oversikt over førstelagsstallen.


Scouser på utkikk etter mer erfaring
Robbie Threlfall bekrefter overfor Sky at Liverpool og ham selv er interessert i at den allsidige spilleren skal få mer førstelagserfaring, og at det kan gå mot nok et utlån for 19-åringen.

- Jeg har blitt informert om at Liverpool er villig til å la meg gå på lån og jeg ser fram til muligheten for å kunne spille regelmessig, bekrefter Threlfall.

- Jeg er klar over at det er en viss interesse for meg og jeg er villig til å gå hvor det skal være for å kunne utvikle meg videre.

- Det å ha vært på utlån mener jeg har vært en verdifull erfaring for meg, og vil ytterligere styrke mine sjanser for å kunne greie å etablere meg hos Liverpool i fremtiden.