Feghouli nestemann på lista?

Liverpool ser ikke ut til å få napp på transfermålene Gareth Barry, Albert Riera og Stewart Downing. Nå skal Rafael Benitez i stedet ha kastet blikket i retning Sofiane Feghouli.

Rafael Benitez sliter med å få transferkabalen til å gå opp. Aston Villa-manager Martin O'Neill føler seg fortsatt ikke trygg på at Gareth Barry vil være i Birmingham-klubben etter 1.september, men på Anfield nekter man som kjent å betale de £18M som Villa krever for midtbanespilleren.

- Vi ønsker at Gareth skal bli. Det tror jeg er klart for alle. Jeg tror fansen ønsker at han skal bli, men ettersom denne transfersagaen har pågått så lenge er det vanskelig å spå noe som helst om utfallet. For øyeblikket føler jeg ikke at det er over, sier O'Neill til Birmingham Mail.

På Anfield ser man imidlertid ut til å ha gitt opp Barry, men Benitez ivrer fortsatt etter å sikre seg forsterkninger før transfervinduet stenges. Liverpool Daily Post har imidlertid liten tro på at Stewart Downing blir spilleren som kommer inn Shankly Gates, ettersom Middlesbrough er svært uvillige til å selge så nær transferdeadline. Samtidig verdsetter som kjent Espanyol Albert Riera til £16M, mens Liverpool ikke er villige til å betale mer enn £9M.

Dermed må trolig Benitez se seg om andre steder etter forsterkninger, og franske medier rapporterer nå at Liverpool-manageren har kastet sine øyne på Grenobles 18 år gamle stortalent Sofiane Feghouli. Enkelte kilder melder at midtbanespilleren skal være tilgjengelig for £8M.