Femkløver skadet hos Chelsea

Begge klubbene har skadeproblemer før møtet på Stamford Bridge, men Liverpool ventes å få de fleste av sine nøkkelspillere klare til søndagens kamp.

Martin Skrtel er langtidsskadet hos Liverpool, mens Philipp Degen trenger kamptrening før han kan ta opp kampen mot Alvaro Arbeloa på høyrebacken. Det store tapet til Liverpool når man skal spille toppkamp på Londons vestkant er likevel, naturligvis, Fernando Torres. Toppscoreren skal ha begynt med lett løpetrening igjen, men det ventes ikke at Liverpool vil ta noen risker med angriperens andre skade på den samme hamstringen i løpet av kort tid. Det at mannen fra Madrid ble hjemme for å behandle skaden på best mulig måte, istedenfor å reise for å møte gamle kjente i Atletico, kan det ha noe med at Liverpool likevel har et håp om at spissen kan bli klargjort for spill på søndag? Det er vel lov å håpe.

Robbie Keane, Steven Gerrard og Xabi Alonso ble alle byttet ut mot Atletico Madrid, men selv om Rafa Benitez sier at spillerne sliter med småskader er det ventet at i alle fall de to sistnevnte blir friskmeldte i god tid før avspark på søndag ettermiddag. Det kan være et større spørsmålstegn ved Keane og hans ømme lyske, og med Torres trolig ute vil iren bli viktig å ha når Benitez sannsynligvis starter med en mann på topp mot Chelsea. Vi synes Robbie mot Atletico fungerte bedre som toppspiss enn arbeidsjernet Dirk Kuyt, da han er en mer direkte spiller med noe bedre fart.

Fabio Aurelio var på benken i Madrid, og kan være høyaktuell på venstrebacken istedenfor en Andrea Dossena som er bedre framover enn bakover.

Rafa har sin pressekonferanse før kampen i ettermiddag, og kan komme til å bringe noen nyheter om i hvert fall de tre som ble byttet ut i siste kamp.

Vi tror manageren starter med dette laget i London: Reina; Arbeloa, Carragher, Agger, Aurelio; Mascherano, Alonso; Kuyt, Gerrard, Riera; Keane.

Hos Chelsea er det også viktige folk ute, selv om kapteinen John Terry nå er tilbake i spill. En forventer at Ashley Cole, Joe Cole, Michael Ballack, Michael Essien og Didier Drogba ikke vil bli klare til møtet med Liverpool.

Mot Roma på onsdag startet man med dette laget: Cech; Bosingwa, Terry, Carvalho, Bridge; Mikel, Lampard, Deco; Kalou, Anelka, Malouda.