Finanskrisen bekymrer Dossena

Andrea Dossena frykter at finanskrisen skal ramme fotballen, og innser at til og med fotballspillere kan komme til å få mindre i lønningsposen.

Liverpools ferske venstreback, Andrea Dossena, er bekymret over finanskrisen som truer den økonomiske stabiliteten både i USA og Europa. En krise som også kan få ringvirkninger i fotballens verden.

- Barclays Bank har tapt masse penger i løpet av kort tid. Og da snakker vi om en av de viktigste bankene i Storbritannia, og en av hovedsponsorene til Premier League. Det er vanskelig å fatte, uttaler Liverpool-backen til Gazzetta dello Sport.

- Hadde jeg visst hvordan utviklingen skulle bli hadde jeg tenkt meg om to ganger før jeg flyttet til England. Jeg ville ha bedt om flere garantier, legger den italienske landslagsspilleren til.

- Jeg har det bra i Liverpool. Jeg bestemte meg for å flytte utenlands fordi det beste økonomiske tilbudet kom derfra. Alt i England virket sikkert. Organiseringen virket best og klubbene virket mest solide der. Men nå oppdager jeg at West Ham er i store økonomiske problemer og trolig må selges, og at de store bankene sliter med alvorlige gjeldsproblemer.