Finnan agn for Barry

Liverpool håper å sikre seg Gareth Barry, ved å la Steve Finnan bli en del av overgangssummen som bringer kapteinen hos Aston Villa til Anfield.

Det er så langt vært en av de store såpeoperaene under sommerens transfervindu, Liverpools forsøk på å sikre seg en Gareth Barry som klart og tydelig har sagt at han vil spille Champions League med de røde. På Villa Park har man imidlertid standhaftig stått på sitt prisforlangende, selv etter at Liverpool har økt sitt bud fire ganger og spilleren har brent sine broer i den grad at han både er blitt bøtelagt og bannlyst fra treningen av Aston Villa.

Ifølge den lokale journalisten Chris Bascombe i News of the World klargjør man i Liverpool nå et forhåpentligvis siste bud hvor Steve Finnan er en del av betalingen. De røde skal siste gang ha fått avslått et forslag på £15M og ytterligere utbetalinger ved forskjellige kriterier, men nå vil Finnan gå i tillegg til £15M.

Finnan skal være verdsatt til £1.5M, og ytterligere £500.000 går til Villa Park hvis Gerrard   Co kommer seg til gruppespillet i Champions League. Det kan være nok til å blidgjøre et Aston Villa som hele tiden skal ha sagt at £18M er minimum.

Til tross for at den temperamentsfulle manageren Martin O'Neill tidligere fnøs at et tilbud hvor han i tillegg til cash ble tilbudt et "sammensurium av spillere", skal klubben i Birmingham være interessert i å styrke backplassene og rutinerte Finnan (32) er interessant. Iren selv skal også være fristet av muligheten til å kunne spille mer regelmessig førstelagspill enn han trolig forventer på Anfield til neste sesong.

- Det har vært så mye krangling den siste uken og stemningen har til tider vært veldig anspent, men begge sider synes nå å være nærme en avtale, sier en kilde.