Finnan gjør helomvending?

Steve Finnan er fristet til å gjennoppta landslagskarrieren under Irlands nye landslagssjef Giovanni Trapattoni. Nå skal han i nye samtaler med italieneren.

Ifølge liverpoolfc.tv vurderer Steve Finnan å gjenoppta landslagskarrieren med Irland. Irenes nye landslagssjef Giovanni Trapattoni ønsker som kjent Finnan velkommen tilbake til landslaget, og 32-åringen vurderer nå dette seriøst.

Finnan valgte å gi seg med landslagsfotball etter at Irland ikke maktet å kvalifisere seg til sommerens EM-sluttspill. Men nå kan vi altså få se Liverpool-backen tilbake i den grønne trøya under VM-kvalifiseringen. Irlands første kvalifiseringskamp er mot Georgia den 6.september.

- Jeg skal ha en prat med Trapattoni. Det er normalt når en ny manager kommer inn. Det handler om respekt, uttaler Finnan.

- Muligheten til å jobbe sammen med en så erfaren mann som Trapattoni er fristende. Han har en fantastisk CV, og har gjort det virkelig bra med flere klubber. Alle i min posisjon ville vurdere et comeback, legger forsvarsspilleren til.

- Det er ikke satt noen frist for når jeg må ta en endelig avgjørelse, men jeg antar han ønsker et svar før den første VM-kvalifiseringskampen, avslutter iren.