Finnan klar for Espanyol

Steve Finnan har skrevet under en toårskontrakt med Espanyol. Det hevder den spanske klubben nå i kveld. LFC påstår imidlertid at det fortsatt gjenstår detaljer.

Espanyol påstår at de har sikret seg Steve Finnan fra Liverpool. Det hevder den spanske klubben på sine offisielle nettsider nå i kveld. Sky Sports News, Setanta Sports og Marca melder også om overgangen til høyrebacken. LFC TV melder imidlertid at alle detaljer omkring overgangen ikke er i boks ennå.

Irens overgang til spansk fotball skal være uavhengig av den antatte overgangen til vingen Albert Riera motsatt vei.

Espanyol hevder at Finnan har skrevet under på en toårskontrakt, og 32-åringen ser dermed ut til å forlate Liverpool etter fem sesonger på Merseyside. Forsvarsspilleren har spilt 217 kamper og gjort ett mål for Liverpool siden £3.5M-overgangen fra Fulham sommeren 2003.

"Espanyol har kjøpt Steve Finnan fra Liverpool. Iren har skrevet under på en toårsavtale. Finnan er nå med Irlands landslagstropp for å spille mot Georgia på lørdag og mot Montenegro onsdag i neste uke. Forsvarsspilleren vil deretter reise til Liverpool for å få unna noen praktiske ting, før han kommer til Barcelona 14. eller 15. september for å være tilgjengelig til vår tredje kamp for sesongen", heter den på den spanske klubbens nettside.

Det skulle bety at Finnan kan komme til å gjøre sin Espanyol-debut mot Getafe 21.september.

Det har ikke kommet noen opplysninger om overgangsbeløp for iren.