Finnan og Voronin fortsatt ute

Rafael Benitez rapporterer at Steve Finnen og Andriy Voronin fortsatt er skadet og uaktuelle til kampen mot West Ham i morgen. Ukraineren gjør imidlertid store fremskritt.

Rafael Benitez opplyser til liverpoolfc.tv at verken Steve Finnan eller Andriy Voronin er aktuelle til morgendagens kamp mot West Ham. Alle de andre spillerne i troppen skal imidlertid være skadefrie. Daniel Agger spiller som kjent reservelagskamp i kveld, og synes således heller ikke å være tiltenkt spilletid mot The Hammers.

- Steve Finnan kan ikke spille, og det samme gjelder Voronin. Sistnevnte gjør imidlertid store fremskritt, siteres manageren.

Det kommer nå for en dag at det er en lyskestrekk som plager Finnan, mens Voronin er i trening igjen etter sin ankeloperasjon.

- Carragher er en mulighet på høyrebacken igjen, men jeg må tenke på det. Både Arbeloa og Carragher kan spille på den siden, sier Benitez.

Med Newcastle på Anfield på lørdag og returkampen mot Inter på tirsdag om en uke er det selvsagt muligheter for at Benitez kommer til å rokkere en del på laget i forhold til det mannskapet han mønstret i Bolton på søndag. Karer som Yossi Benayoun, Jermaine Pennant og Peter Crouch kan muligens få en sjanse fra start igjen.

Rafa tror for øvrig kampen om fjerdeplassen nå vil stå mellom Liverpool og Everton.

- Det ser slik ut, selv om Aston Villa spiller med stor selvtillit om dagen, og Blackburn også vant på bortebane. Du vet aldri, men jeg tror det vil stå mellom Liverpool, Everton og Aston Villa. Merseyside-derbyet den 30.mars kan bli veldig viktig, men det avhenger selvsagt av kampene som spilles før den tid. Vi får bare vente og se hvilken posisjon lagene er i når kampen kommer, men det blir åpenbart en viktig kamp.

- Morgendagens kamp mot West Ham er også veldig viktig med tanke på fjerdeplassen. De har noen gode spillere, som Carlton Cole og Dean Ashton helt på topp, og Fredrik Ljungberg. De er et godt kontringslag.

Faubert meget tvilsom for Hammers
West Ham må trolig klare seg uten sin franske ving Julien Faubert på Anfield i morgen. Han pådro seg en smell i en duell med Chelseas Claude Makelele på lørdag, og ser ikke ut til å bli kvitt skaden i tide til å rekke kampen. Han vil gjennomgå en test for å se om han er i stand til å spille like før avspark. Foruten dette har ikke Hammers-manager Alan Curbishley noen nye skader å bekymre seg over.