Finnan spiller heller ikke

Steve Finnan sliter forsatt med sin lyskestrekk, og er i likhet med Javier Mascherano uaktuell mot Newcastle i morgen. Benitez vurderer å hvile spillere til Inter-kampen.

Det er ikke bare Javier Mascherano som er uaktuell til morgendagens kamp mot Newcastle. Rafael Benitez avslørte også at Steve Finnan fortsatt ikke har blitt bra av sin lyskestrekk under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Finnan og Mascherano er skadet, mens Voronin og Agger snart er kampklare, men ikke riktig ennå. Vi vet ikke eksakt hvor alvorlig Mascheranos skade er ennå, bedyret manageren.

Rafa mener ellers at det er viktig at de røde nå har skjebnen i egne hender når det gjelder fjerdeplassen.

- Dersom vi vinner våre kamper, vet vi at vi vil klare det. Men Aston Villa, Blackburn, Manchester City, Portsmouth og Everton er også ute etter å ta denne fjerdeplassen, så det blir ikke lett.

Benitez uttalte seg også om kontraktsforhandlingene med Crouch og Hyypiä.

- Vi har startet på disse, men akkurat nå er det litt for travelt med alle kampene. Vi må gi de tid. Jeg ønsker imidlertid at situasjonen er klarert med begge spillerne før sesongen er over. Det vil være best for dem og best for oss.

Rekorden for antall ligamål i en debutsesong av en utlending er det, som vi nevnte tidligere i dag, Ruud van Nistelrooy som innehar med 23 mål. Fernando Torres har nå 18 nettkjenninger. Benitez mener det nå er mulig for Fernando Torres å slå rekorden.

- Vi får se, men om han fortsetter å score hver uke så går det. Fortsetter laget å spille bra vil det være lettere for ham å score mål.

Benitez antydet også at det kan være aktuelt å hvile en spiller eller to mot Newcastle i morgen, med tanke på den kommende storkampen mot Inter.

- Jeg må vurdere det, da spiillerne ikke kan spille 2-3 kamper i løpet av noen få dager uten å bli slitne. Det er nærmest umulig med tanke på det høye tempoet i spillet. Vi får se. Vi må uansett gjøre en forandring fordi Mascherano er skadet, og det er så å si umulig å benytte det eksakt samme laget i tre-fire kamper på rad.

Spanjolen bekreftet ellers at han hadde fått en del informasjon om det spillet som foregår på eiersiden i Liverpool FC om dagen.

- Jeg kjenner til hva som foregår, men nå må jeg konsentrere meg om de viktige kampene vi står foran. Spesielt fordi kampene kommer så tett. Vi har Newcastle i morgen, og så Inter, og vi må fokusere på dette. Det er egentlig ikke så vanskelig å konsentrere seg om fotballen. Jeg prøver å forberede meg skikkelig på kampene og analysere alt. Som jeg har sagt før, har vi bare et par-tre dager til å forberede oss, og det er mange forberedelser som skal gjøres.

Liverpool-manageren mener at Newcastle har nok kvalitet i troppen til å være en trussel for de røde i morgen, og han poengterer også at de har en erfaren manager i Kevin Keegan.

- Jeg er overrasket over at de er så langt nede på tabellen, ettersom de har veldig gode spillere. Forhåpentligvis begynner de å vinne igjen, men ikke før denne kampen er overstått. De kom skjevt ut, og har kommet under press. Når du er under press på denne måten klarer du ikke å yte ditt beste.

- De har Michael Owen i sine rekker, og han er en god spiller og en stor avslutter. Vi må holde ham i sjakk i morgen.

Reservenes semifinale datofestet
Vi nevnte i går at Liverpools reservelag vil møte Prescot Cables i semifinalen i Liverpool Senior Cup. Den kampen har nå blitt terminfestet til mandag 14.april, og blir spilt på Valerie Park med avspark 20.45 skandinavisk tid.

Liverpool slo Everton 1-0 i forrige runde, og vinneren av denne semifinalen mot Prescot vil møte Marine i finalen.

2935 billetter på Emirates
Billettkontoret på Anfield melder at Liverpool har mottatt en kvote på 2935 billetter til bortekampen mot Arsenal på Emirates Stadium lørdag 5.april. Disse blir solgt til sesongkortinnehavere som har seks bortekamper eller mer fra i fjor registrert på sine fankort. De som har registrert 12 bortekamper eller mer i 2006/07 kan kjøpe billetter fra torsdag 13.mars. Søndag 16.mars slipper de som har 9 kamper eller mer til, mens man avslutter med salg til de med 6 kamper eller mer fra mandag 17.mars.