Flere landslagsuttak

Onsdag 20. august spilles det en rekke privatlandskamper. Hele 13 Liverpool-spillere kan bli involvert. Ben Parsonage til Prescot Cables.

Dirk Kuyt er tatt ut i Nederlands tropp til privatlandskamp mot Russland i Moskva. Ryan Babel er for tiden opptatt med spill i de olympiske leker, og kom derfor ikke med i Bert van Marwijks første laguttak.

Sami Hyypiä er blant Finlands utvalgte til møtet med Israel i Tampere. Israel har foreløpig ikke offentliggjort troppen, men Yossi Benayoun pleier å være et sikkert kort.

Martin Skrtel sliter fortsatt med en lyskeskade, men er likevel tatt ut i Slovakias tropp til kampen mot Hellas i Bratislava.

For Ukraina og Andriy Voronin venter et oppgjør hjemme mot Polen.

Nabil El Zhar er i Roger Lemerres tropp til Marokkos hjemmekamp mot Benin

Fra tidligere er Fernando Torres, Xabi Alonso og Pepe Reina tatt ut til Spanias kamp mot Danmark i København. Her gjør Daniel Agger landslagscomeback etter langt skadeopphold.  Robbie Keane og Steve Finnan er med Irland til møtet med Norge på Ullevaal.

Også Steven Gerrard forventes å bli en del av Englands tropp mot Tsjekkia på Wembley. Fabio Capello tar ut spillerne etter ligaåpningen i morgen.

For Krisztián Németh venter EM-kvalifiseringskamp for U21-lag mot San Marino. Oppgjøret spilles tirsdag 19. august.

Parsonage til Prescot Cables
17-årige Ben Parsonage ble frigitt ved sesongslutt. Nå har kantspilleren sluttet seg til Prescot Cables i Unibond League Premier Division.