Fokuset er på tre poeng

Rafa håper å sikre plassen i 1/8-finalen, men fokuset må være på seier. Han er oppmerksom på Agüero. Atlético reiser til Anfield uten frykt. Marseille sint på UEFA.

Rafael Benítez håper at avansementet til 1/8-finalen er klart etter kampen mot Atlético Madrid, men mener at fokuset må være på å ta tre poeng.
- Det ville være en stor bonus for å kvalifisere oss i en tidlig fase, men det første vi må gjøre er å sørge for at vi vinner mot Atlético.

- Jeg tror 11 poeng skal være nok til å kvalifisere oss. Jeg sier det fordi hvis PSV vinner i Marseille, er det plutselig vanskeligere.

- Vi har sju poeng allerede. Hvis vi slår Atlético, er det nesten klart, men vi kan ikke ta hensyn til slike ting før vi møter et godt lag.

- La oss bare vinne kampene, så vi kan se på gruppetabellen og finne ut hva som trengs.

Sergio Agüero er tilbake for Atlético Madrid. Benítez er vet at spissen kan stelle i stand problemer.
- Etter at vi spilte uavgjort i Madrid, har de spilt 4-4 mot Villarreal og banket Mallorca 2-0, med (Sergio) Agüero tilbake med to scoringer.

- Madrid gjør det bra, men har problemer. Deres sterke og svake sider er de samme, men de har Agüero tilbake. Han er en veldig god spiller.

- Vi har spillere som har den rette mentaliteten for å håndtere dette. Ingen er sikker på en plass. Alle spiller så bra at jeg har mange valg.

Atlético frykter ikke Liverpool
Diego Forlán vet at Liverpool har hatt en god sesongstart, men utelukker ikke at Atlético kan få et godt resultat på Anfield.
- Liverpool er i form for tiden. De er en hard konkurrent, men i Madrid dominerte vi i enkelte faser av kampen, og det er viktig foran tirsdagens kamp.

- Atlético reiser til Anfield med mye selvtillit og uten frykt. Nå er vi på samme poeng med de røde på tabellen, og vi har den samme sjansen til avansement.

- Det er ikke lett å vinne i Liverpool, men spillerne tror det er mulig hvis vi spiller vårt beste fra første øyeblikk.

Forlán vet at Torres vil være en trussel om han spiller, men har tro på kvalitetene til Sergio Agüero.
- Fernando Torres er i dag en av de beste spissene i verden. Hvis han spiller på Anfield, vil det bli et stort problem.

- Agüero er Torres' arving i Atlético. Han er ung, men har kvalitetene til en veteran.

Marseille sint på UEFA
Marseille-formann Pape Diouf er rasende på at Atlético Madrid har hatt redusert sin stadionstraff.

Atlético fikk en tre kampers stadionstraff for rasistiske kommentarer mot Marseille i Champions League. Spansk politi støtte også sammen med franske fans. UEFA reagerte med å ilegge Atlético straff.

Men etter en appell skal Atlético spille én kamp bak lukkede dører. Marseilles formann Diouf er ikke fornøyd.
- Hvis det er en straff stående, er det bevis for regelbrudd og feil fra Atlético, sier Diouf.

- Jeg er mot det faktum at UEFA ikke har vurdert hele situasjonen.  Man kan ikke glemme den utrolige volden våre tilhengere ble utsatt for. UEFA vil ikke bli kvitt vold og rasisme fra stadionaleggene med sanksjoner som ser ut som fluebitt.