Foretrekker langtidskontrakt

Tøft arbeidsklima i England. Da er langtidskontrakt å foretrekke, mener Rafa. Leit å miste Skrtel, men Rafa har gode alternativer.

Benítez er ikke bekymret for at han ikke har blitt forlagt en kontraktsforlengelse av ledelsen på Anfield, men innser at jobben som manager er tøffere enn noensinne. Det beste er å ha en langtidskontrakt å forholde seg til.
- Man kan anaylsere situasjonen i andre engelske klubber i øyeblikket. Jeg vil ikke snakke om andre managere, men problemet i England nå er at alle ønsker å være suksessfulle for tidlig, sier Benítez til Liverpool Daily Post.

- Det er den delen av spillet jeg ikke liker. Jeg foretrekker å ha en langtidskontrakt. Da kan man ha en langtidsplan.

- Alle managere trenger tid, men det er vanskeligere å få det nå. Det er ikke bare et problem for meg. Alle managere er i samme situasjon.

Real Madrid, Barcelona, Inter og Bayern München har tidligere mislyktes med å lokke spanjolen bort fra Anfield, og denne uken har Juventus blitt linket til Benítez.

Rafael Benítez må klare seg uten Martin Skrtel frem til jul. Det baner vei for Daniel Agger i startoppstillingen, spesielt når Sami Hyypiä ikke er registrert for spill i Champions League. Skrtel og Carragher har utgjort en solid stopperduo så langt i sesongen.
- Alle kan se at forståelsen mellom Martin og Carra har blitt veldig god. Det er alltid et problem å miste en spiller som gjør det så bra. Det er en dårlig nyhet, men vi har andre alternativer.

- Martin har lært mye. Han hadde allerede gode kvaliteter og potensial da vi bestemte oss for å hente ham. Vi har alltid hatt stor tro på ham, men man kan alltid bli bedre, spesielt ved å spille ved siden av erfarne spillere og arbeide med staben her. Han har gjort det.

- Han har gitt meg problemer med laguttaket denne sesongen, men for meg som manager er det et godt problem.