Formen et stykke unna

Torres glad for å ha funnet veien til nettmaskene. Spanjolen litt sliten etter lite trening. Han ser en lovende fremtid for spissparet Torres/Keane. Letos pass ikke gyldig.

Fernando Torres var tilbake i startoppstillingen i 4-0-seieren mot Rangers, og spanjolen var meget glad for å få åpnet scoringskontoen. 24-åringen mener at kampformen fortsatt er et stykke unna.
- Det var perfekt å score mitt første mål, fordi det er alltid viktig for en spiss. Jeg har bare vært i trening én uke, så det er forståelig å føle seg sliten.

- Ideen er å komme i form og bli klar til starten av Premier League-sesongen.
  
- Det har vært en fantastisk sommer for Spania, men nå er mine tanker rettet mot Liverpool. Forhåpentligvis vil vi vinne et trofé. Jeg vil vinne Premier League eller Champions League.

Fernando Torres og Robbie Keane spilte 45 minutter sammen for første gang i Glasgow. Torres synes det allerede nå var tegn til noe som kan bli et godt samarbeid fremover.
- Han er en fantastisk spiller og en viktig spiller for oss, forteller Torres til Liverpoolfc.tv.

- Jeg håper han kan score mange mål for Liverpool, og at jeg kan spille sammen med ham mange ganger.
  
- Vi har bare vært på trening sammen i noen få dager, så det er ikke mye tid, men det viktigste for meg er at han alltid snakker under kampen.

- I tillegg er forståelse mellom oss og Steven Gerrard viktig. Han er midtbanespiller som spiller ballen til meg og Robbie. Så mer trening vi får sammen, jo flere gode ting kan vi gjøre for Liverpool. "


Passet ikke gyldig
Leto spilte fire kamper, to i Champions League-kvalifiseringen og to i Carling Cup, for Liverpool forrige sesong med italiensk pass. Daily Telegraph skriver at italienske myndigheter har gransket gyldigheten av passet, og hans berettigelse har blitt opphevet. Derfor måtte argentineren søke om arbeidstillatelse.