Formsvikt for Hammill

Adam Hammill har ikke spilt fra start for Blackpool de tre siste kampene. Kantspilleren er satt ut av laget grunnet formsvikt. Manager Simon Grayson lover imidlertid nye sjanser for 20-åringen.

Adam Hammill imponerte stort i begynnelsen av låneoppholdet i Blackpool, men har ikke vært i startoppstillingen etter møtet med Burnley for fire kamper siden. Kantspilleren har blitt erstattet av David Vaughan. Blackpools manager Simon Grayson forklarer imidlertid at formsvikt er grunnen til at Hammill ikke er på laget.
- Gutten har gjort det veldig bra for oss. Han ble lagt merke til i de første par kampene. Han hadde flere viktige bidrag mot Southampton og i de andre kampene.

- Jeg følte bare at Adam trengte hvile. Han innrømmet selv at han ikke hadde spilt slik han ønsket i et par kamper før Burnley-kampen.

- Han er 20 og har en stor fremtid, men noen ganger må man ta dem ut av skuddlinjen.

- Kampene kommer tett i denne divisjonen, og jeg har hatt mulighet til å bruke et lag som er litt mer solid og vanskeligere å slå.

- Selvsagt har laguttaket fungert. Det kan man se på resultatene. Nå er Adam desperat etter å komme tilbake på laget.

Grayson påpeker at Hammill helt sikkert kommer til å få sjansen igjen.
- Han er en spiller som begeistrer folk. Han er et verdifullt medlem av troppen vår frem til januar. Han er også en veldig god gutt. Det er ingen sure miner når han bli vraket. Han har en fantastisk holdning.

- Alt han ønsker å gjøre er å spille fotball. Da jeg satte ham ut, så var det første han sa at prestasjonene hans i de siste kampene hadde vært under det nivået han og vi forventet.

- Han er en ung gutt. Man vil få perioder i sesongen der han kommer til å spille veldig bra, og tider da formen vil synke ett trinn eller to. Han har satt seg selv en høy standard fra begynnelsen av. Hans form har falt bare.

- David Vaughan har gjort det veldig bra, men Adam ønsker plassen sin tilbake. Han vil få sjansen før eller senere.

Det vil trolig ikke skje i morgen. Blackpool forventes å stille uforandret, med Vaughan på venstre, melder Blackpool Gazette.