Forsvarere glade for konkurranse

Sami Hyypiä og Fabio Aurelio mener det er bra at en skadefri Daniel Agger og innkjøpte Andrea Dossena er med og kjemper om plassene. Pennant ikke i forhandlinger med Blackburn.

Ønsker Agger velkommen tilbake
Sami Hyypiä krever å bli trodd når han sier til Liverpool Echo at han er glad for at Daniel Agger nå har snørt på seg matchstøvlene igjen etter skade, og at konkurransen blir ytterligere skjerpet om plassene i det sentrale forsvaret. Agger kom greit fra 75 minutters spill mot Tranmere på lørdag, etter å ha fått ødelagt mesteparten av forrige sesong med en brukket fot.

- Det er godt å ha ham frisk da spillere alltid ønsker å spille og det vil ha vært hardt for Daniel å håndtere et så langt avbrekk, sier veteranen Hyypiä.

- Jeg er virkelig glad for at han er tilbake og at han kan hjelpe laget til å prøve å vinne trofeer.

- Jeg er sikker på at manageren også er fornøyd siden det betyr at han nå har fem midtstoppere å velge i mellom.

- Det betyr igjen at vi må kjempe for våre plasser, men slik har det alltid vært i Liverpool og denne sesongen vil ikke være noe annerledes.


Ønsker Dossena og Cavalieri velkommen til Anfield
Fabio Aurelio er også tilbake på banen etter skadeopphold, og har fått ytterlige kamp om spilletid på venstresiden fra nyervervelsen Andrea Dossena. Brasilianeren er filosofisk til at nåløyet nå ventes å bli enda trangere for ham i forhold til en startplass.

- Det er godt for meg å være tilbake i trening, og jeg håper nå å få mulighet til å trene hardt og komme i enda bedre form, forteller Aurelio til Liverpools hjemmeside.

- I en klubb vil det alltid være kamp om plassene, men det er bra og kan bare være godt for laget.

Aurelio ønsker samtidig landsmannen Diego Cavalieri velkommen til Merseyside.

- Jeg vet at han forrige sesong var den nest beste keeperen i Brasil, forteller Fabio. - Han er en god keeper og nå får han en flott mulighet til å vise hva han står for.

- Vi prøver å hjelpe ikke bare Diego, men også Andrea og Philipp (Degen) til å etablere seg. Vi håper de vil føle seg hjemme i garderoben og vil gjøre vårt beste for å bidra med det.


Avviser rykter
Lokalavisen Liverpool Echo skriver i dag at spekulasjoner om at Jermaine Pennant skal ha vært i forhandlinger med Blackburn ikke medfører riktighet. Avisen mener også at antydet pris i pressen på £3M er langt mindre enn hva Liverpool eventuelt ville kunne godta for en spiller som Rafa Benitez kan være villig til å ga hvis et bud på opp mot det dobbelte skulle komme.