Fortsatt ikke helt i mål med kontrakten

Lønn og kontraktslengde skal være i boks, men ifølge Liverpool Echo gjenstår detaljer omkring managerens innflytelse og ansvarsområde før Rafas nye kontrakt er i havn.

Liverpool Echo gjentar i dag mye av det Guilleum Balague skrev for tre dager siden angående Rafael Benitez sin nye kontrakt. Echo melder nemlig at Benitez har blitt enig med klubbeierne om sine personlige betingelser og kontraktens lengde. Dermed gjenstår det kun å avklare hvor stor handlefrihet manageren skal få innenfor den nye stillingsinstruksen. Det kan fortsatt ta en del tid å avklare dette, mener Echo.

Lokalavisen skriver at Benitez ønsker større kontroll og innflytelse når det gjelder spilleroverganger, noe som i dag er Rick Parry sitt ansvarsområde. Manageren ønsker også større innflytelse over hvordan akademiet blir styrt, før han setter navnetrekket sitt på den nye kontrakten.

Echo skriver at partene som ventet raskt ble enig om lønnen, og Benitez vil få en kontraktsforlengelse på tre år i tillegg til de 18 månedene han har igjen av den nåværende avtalen. Det skulle binde ham til Anfield-klubben frem til sommeren 2013.

Benitez håper nå at man kan bli enige om de gjenstående punktene så raskt som mulig, slik at han kan fokusere på det sportslige.